Veiling gitaren in Rosso voor War Child!

08 December 2006

Veiling gitaren in Rosso voor War Child!

Je moet ze gezien hebben, de drie schitterende handgemaakte rode gitaren die meesterbouwer Erik van de Haar speciaal voor de Symphonica in Rosso concertreeks heeft gebouwd! Rob, Ferry en Tessa speelden ze bijna in brand en ook op de dvd komen ze prachtig tot hun recht in zowel geluid als beeld! Deze drie gitaren zijn gesigneerd door mij en ook Rob, Fer en Tes hebben ieder hun exemplaar van een handtekening voorzien! En nu staan ze op Ebay, in de hoop een prachtig bedrag op te leveren voor War Child! Want ja, de volledige opbrengst van deze unieke gitaren gaat naar de projecten van War Child!

De drie veilingen duren tien dagen en dan hopen we toch echt een mooi bedrag voor War Child te hebben! De gitaren zijn echte meesterwerkjes en er zijn er slechts drie van! En omdat ze allemaal hun eigen gitarist hebben gehad, zijn ze uniek!

Je ontvangt de gitaar samen met de foto’s die bij dit artikel staan, en natuurlijk doe ik er een dvd bij zodat je kunt zien hoe er op jouw gitaar gespeeld wordt!

Het behoort tot de mogelijkheden om de gitaar op 21 december uit handen van de eerste eigenaar te ontvangen, in Amsterdam. Natuurlijk worden er foto’s gemaakt als je de gitaar van Rob, Ferry of Tessa krijgt! Als je het leuk vindt, kan ik ook met jou en je gitaar op de foto. Ook dat is uniek, wat het zal vermoedelijk de eerste foto zijn waarop ik veertig ben, aangezien ik die dag jarig zal zijn!

Bieden dus! De gitaren hebben een winkelwaarde die vele malen hoger ligt dan het startbod, dus wie weet koop je een collecters item voor een mooie prijs en steun je tegelijkertijd War Child!

Klik hier als je interesse hebt in de gitaar van Rob Winter!

Klik hier als je interesse hebt in de gitaar van Ferry van Leeuwen!

Klik hier als je interesse hebt in de gitaar van Tessa Boomkamp!

Succes!!

Groetjes,

Marco.