Voor één keer weerman bij RTL!

01 March 2011

Voor één keer weerman bij RTL!

Op dit moment groeien miljoenen kinderen op in oorlog, zij hebben onze hulp nodig om de oorlog achter zich te laten. Daarom staat Radio 538 van 25 maart tot en met 1 april geheel in het teken van 538 voor War Child. Een week lang trekken djs met twee trucks langs 27 steden in heel Nederland. Ze roepen íedereen in Nederland op om STUNTS aan te gaan in ruil voor donaties. Ook BN’ers zetten zich in. Zij voeren spraakmakende stunts uit, die alleen doorgaan als ze binnen een bepaalde tijd voldoende donaties krijgen van luisteraars in de vorm van smsjes. Alles met maar één doel: zoveel mogelijk oorlogskinderen helpen.

Radio 538
War Child gebruikt in haar werk o.a. muziek om kinderen samen te brengen, te helpen emoties te uiten en zelfvertrouwen te ontwikkelen. Ook Radio 538 kent de kracht van muziek. Zonder muziek geen Radio 538.
Ook ik ken als geen ander de kracht en de helende werking van muziek. Muziek biedt steun en troost, maar is ook een manier om je blijdschap te uiten of je vrolijkheid te delen. Muziek is eigenlijk met niets te vergelijken.


Radio & trucks

De trucks van War Child reizen door 27 steden in heel Nederland. Alle twaalf provincies worden aangedaan en minimaal twee steden per provincie! Hier kun je zien waar ze precies bij jou in de buurt komen!
Op Radio538 wordt er 24 uur per dag radio gemaakt voor War Child. In twaalf blokken van 4 uur zitten jouw favoriete DJs aan de draaitafels. Kijk hier wie wanneer te horen is! http://www.538voorwarchild.nl/programma.php

BN’ers
Veel Bekende Nederlanders hebben inmiddels hun medewerking toegezegd. Armin van Buuren gaat iets spectaculairs doen: een dance event in een luchtballon! Maar ook veel andere BNers gaan zich inzetten. Hierover lees je binnenkort alles op www.538voorwarchild.nl


Het weer by Borsato

De actieweek start op vrijdag 25 maart en duurt tot en met vrijdag 1 april. De eerste actie die zal plaatsvinden is mijn job-switch! Voor één keer zal ik de rol van weerman op me nemen en bij RTL het weer presenteren! Ik ga daarvoor les krijgen van Helga van Leur want ik moet dan natuurlijk niet alleen weerkaarten kunnen lezen maar ook alles over stromingspatronen en geometrische stormen weten!
Op 25 maart om 19.30 staat jouw TV natuurlijk afgesteld op RTL, waar ik hopelijk een heerlijke lente mag voorspellen!
Als tegenprestatie gaat Helga een liedje van mij zingen op Radio538! Geweldig!

Wat kan jij doen?
Iedere stunt helpt! Doe mee en verzin een unieke stunt om geld in te zamelen. Voor jezelf, je bedrijf, sportclub, alles kan! Optredens, wedstrijden, inzamelingsacties of fooien voor War Child. Daag jezelf uit, meld je aan op www.538voorwarchild.nl en stunt voor een oorlogskind!

Ik reken op jullie!

Groetjes,

Marco Borsato
Weerman