War Child concert volledig uitverkocht!

07 May 2004

War Child concert volledig uitverkocht!

 

Friends for War Child Concert!

 

 

Waren er vorige week nog enkele honderden kaarten beschikbaar, op dit moment is iedere plekje in Ahoy’ op 28 oktober gevuld! Ik ben heel blij om te zien dat jullie je ook realiseren dat het heel belangrijk is om Friend te zijn van Warchild omdat je daarmee vele kinderen over de hele wereld kans op een betere toekomst biedt. Maar uiteraard zie ik ook heel graag jullie enthousiasme om bij het concert te zijn!

 

 

 

Vorig jaar was het concert een groot succes. Dit jaar wil men dit succes meer dan evenaren natuurlijk! Er wordt dan ook alles in het werk gesteld om er weer een geweldige avond van te maken. Wederom zullen bekende artiesten hun bijdrage leveren om Friends for War Child 2004 om te toveren tot een spetterend muzikaal feest. 

 

Nederlandse topartiesten als Ali B., Paul de Leeuw, Boris, Do, Veldhuis & Kemper, Ilse DeLange, bekende cabaretiers zoals Dolf Jansen en de Vliegende Panters, artiesten uit oorlogsgebieden en verrassende muzikale acts geven allen invulling aan het thema van de avond ‘The right to play’. 

 

Dit thema verwijst ook naar één van de kinderrechten die in het Verdrag van de Rechten van het Kind, dat in 1989 is opgesteld door de Verenigde Naties (VN), is vastgelegd.


Ook ik zal op deze avond mijn bijdrage leveren, en niet alleen als ambassadeur. Samen met mijn bandje gaan we Ahoy op z’n grondvesten laten schudden en iedereen laten horen dat we FRIENDS zijn!

 

Kortom, het wordt een avond om niet te vergeten, dat beloof ik.

Ik ben dan ook erg verheugd jullie allemaal te zien 28 oktober!

 

Groetjes,

 

Marco.