Win een bijzondere première van jouw musicaluitvoering!

14 April 2011

Win een bijzondere première van jouw musicaluitvoering!

Eerder vertelde ik jullie hier al over de musical welke ik samen met Albert Verlinde maakte onder de titel Voor Kids Gaat De Zon op. Inmiddels is de musical door enorm veel scholen aangevraagd en blijkt het een enorm succes te zijn. Wanneer je aan een project als dit begint hoop je dat het aanslaat en dat er scholen zijn die de musical willen gaan opvoeren. Dat de animo zo overweldigend zou zijn had ik nooit kunnen dromen.

Ik vertelde bij de bekendmaking van deze musical al dat ik samen met Albert Verlinde een uitvoering van deze musical op een school bij zou gaan wonen en die belofte gaan we natuurlijk waarmaken!
In samenwerking met War Child kan jouw school kans maken op een speciale gepimpte versie van jullie uitvoering. Niet alleen Albert en ik zullen hierbij aanwezig zijn, ook zal er onder andere voor een rode loper gezorgd worden. De kans dat televisieprogrammas als RTL Boulevard en SBS Shownieuws jullie première bij komen wonen wordt zo wel heel groot. Gaaf toch?

Wat je moet doen om kans te maken op deze gepimpte musicaluitvoering is het volgende: Maak een filmpje van jullie uitvoering van 1 van de liedjes uit de musical en zet het filmpje op YouTube: www.youtube.com Wanneer je je filmpje op YouTube hebt gezet klik je op delen en vervolgens op email. Vul bij aan het emailadres musical@warchild.nl in en zorg ervoor dat bij het bericht de naam van je school en ook de plaatsnaam wordt ingevuld. Het filmpje zal door War Child in de speciale War Child musical YouTube geplaatst worden waarna je alle filmpjes kunt bekijken via www.youtube.com/warchildmusical

Uit alle inzendingen loten wij een winnaar die een super première en een optreden op TV wint. Het is dus geen wedstrijd waarbij de beste, mooiste etc zal winnen, want omdat jullie deze musical opvoeren zijn jullie voor mij sowieso al allemaal echte winnaars!

De winnende school wordt eind juni (in het geheim) door ons op de hoogte gebracht.

Het enige dat je daarna nog moet doen is heel erg goed oefenen en repeteren voor deze musical want Albert en ik zijn natuurlijk wel heel benieuwd hoe het eindresultaat er uit komt te zien!

Dus, oefenen, oefenen, oefenen, een filmpje maken, uploaden en deze versturen naar War Child en wie weet komen Albert en ik straks op jullie première!

Groetjes,

Marco