Winnaar gepimpte première Voor Kids Gaat De Zon Op!

13 June 2011

Winnaar gepimpte première Voor Kids Gaat De Zon Op!

Basisschool ’t Palet in Gouda is de winnaar geworden van de speciale gepimpte première van hun uitvoering van de musical Voor Kids Gaat De Zon op en daar gaan we uiteraard iets heel speciaals van maken!

Samen met mede-initiator Albert Verlinde zal ik de première van de musical op ’t Palet gaan bijwonen en daarbij mogen een rode loper, limousine, fotomoment en VIPs natuurlijk niet ontbreken. De school wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een Carré op lokatie en ook RTL Boulevard zal met een cameraploeg aanwezig zijn om een mooie reportage over deze première te gaan maken.

Het aantal inzendingen voor het winnen van deze gepimpte première was groot en dat maakte de kans om te winnen zeker niet gemakkelijk. Maar ’t Palet kwam als gelukkige winnaar uit de loting! Maar… ook wanneer je school niet gewonnen heeft maak je nog kans op speciaal bezoek. Medewerkers van War Child zullen verschillende scholen gaan bezoeken om bij hen de musical te gaan bekijken. Leuk toch!

Basisschool ’t Palet had een mooi filmpje gemaakt waarin al goed te zien is hoe hard zij al hebben gerepeteerd voor de uitvoering. Het filmpje laat ik jullie dan ook graag zien! Voor alle leerlingen van ’t Palet geldt dat ik enorm benieuwd ben naar hun uitvoering van de musical en dat Albert Verlinde en ik er enorm veel zin in hebben op jullie school te komen kijken.

Tot snel!

Groetjes,

Marco