4FUN FOR WAR CHILD

Image
Datum:
Categorie:
WarChild
4FUN uit Amersfoort zijn vier dames die al ruim 6 jaar met passie o.a. nummers van de Andrew Sisters zingen. Deze vier dames gaan een benefietconcert organiseren waarvan de gehele opbrengst ten goede komt aan War Child. Betty, Barbara, Pauline en Angelique treden veel op bij diverse Veteranendagen en bevrijdingsfestivals. De verhalen die ze bij deze optredens hebben mogen aanhoren van de Veteranen hebben diepe indruk op ze achtergelaten. Mede door deze verhalen willen ze hun steentje bijdragen op sociaal vlak en hebben ze besloten om een benefietconcert te gaan organiseren waarbij de gehele opbrengst naar War Child gaat. Zij willen kinderen, die in een oorlogsgebied wonen, heel graag helpen zodat ze zich veilig kunnen voelen in hun eigen land.
 
Tijdens de mooie benefietavond in het sfeervolle ICOONtheater te Amersfoort, zullen verschillende artiesten te zien en te horen zijn. Onder andere de ballerina's van Studio Pauline, Holland Opera Kinderprojectkoor en 4FUN, onder begeleiding van de New Manhattan Bigband. Annet Hesterman, bekend van ‘The Voice Senior’ uit Team Ilse zal ook haar stem laten horen. En last but not least, Georges Lotze, mijn TVS finalekandidaat, zal ook aanwezig zijn en een paar prachtige nummers gaan zingen!

 
Deze prachtige avond zal worden afgesloten met een Afterparty. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen de voetjes ook nog van de vloer! Heb je zin in een heerlijk avondje uit waarbij je War Child dan nog eens steunt, ga dan op 8 december naar het ICOONtheater in Amersfoort. Voor slechts € 5,00 incl. twee consumptiebonnen ben jij er al bij! Kaarten zijn te bestellen via deze link.


Groetjes,

Marco
Reacties Reageer nu als eerste!
Reacties laden…