Het Team

Het Team

v.l.n.r. Corine, Diana, Marco, Rebecca en Venice

Mogen wij ons even aan jullie voorstellen? Wij zijn team Club Borsato. Ons team bestaat uit 4 enthousiaste medewerkers, Corine, Diana, Venice en Rebecca.

Wij helpen Marco met het beantwoorden van alle post en mail die hij ontvangt. Regelmatig hebben we ook overleg met Marco waarin we het reilen en zeilen binnen Club Borsato bespreken.

Via social media en nieuwsbrieven houden we jullie op de hoogte van alle belangrijke nieuwtjes rondom Marco. Wanneer hij in een televisie programma verschijnt, op de radio te horen is, een nieuwe single of album uitbrengt of nieuwe concerten aankondigt krijgen jullie dit als eerste van ons te horen. Ook ontvangen jullie via ons een link naar een presale om als eerste kaarten te kunnen kopen voor zijn concerten. Er verschijnen op onze socials ook regelmatig prijsvragen waar je hele gave prijzen mee kunt winnen dus het is zeker de moeite waard om deze in de gaten te houden.

Bij concerten die Marco zelf organiseert verzorgen wij de early access. Wij zijn aanwezig bij de tour om de clubpassen te scannen, vragen te beantwoorden en een eventuele Meet & Greet te begeleiden.

Naast deze taken houden wij ons ook bezig met het organiseren van activiteiten en evenementen voor fans waarbij Marco zelf ook vaak aanwezig is.

Kortom, wij zijn de schakel tussen Marco en zijn fans. Deze leuke baan doen we geheel vrijwillig en hebben hiernaast ook allemaal een vaste baan.

Heb je vragen over Marco, wil je graag meer informatie over concerten, de tour, het donateurschap of de clubpas, of heb je misschien een persoonlijke vraag, dan kun je een mail sturen naar info@clubborsato.nl .

Wij zijn altijd bereid om jullie te helpen en alle vragen te beantwoorden.

Wie weet zien we jullie snel ergens!

Vind je het fijner om één van ons persoonlijk te mailen dan kan dat natuurlijk ook. Mail dan naar: corine@clubborsato.nl, diana@clubborsato.nl, venice@clubborsato.nl of rebecca@clubborsato.nl.

Groetjes,

Corine, Diana, Venice en Rebecca