Vragen

Vragen

We hebben een aantal veelgestelde vragen op deze pagina verzameld.

Hoe kan ik Marco een brief sturen?
Een persoonlijke brief kun je naar ons postbusadres sturen:

Club Borsato
Postbus 9036
3301 AA in Dordrecht

Alle post die we op het postbusadres voor Marco ontvangen gaat vanzelfsprekend ook naar hem toe. Daar kun je gerust op zijn. Omdat we slechts om de zoveel tijd met Marco zitten om de post door te nemen, filteren we er eerst de post uit die we zonder hem kunnen beantwoorden, zoals vragen over het lidmaatschap, spreekbeurten of een handtekening.

Kan Marco bij mij thuis komen optreden?
Helaas niet. Marco is enkel te boeken voor besloten evenementen, en dus niet voor bruiloften of huiskamerconcerten.

Hoe kom ik aan een handtekening van Marco?
Om een handtekening van Marco te krijgen moet je het volgende doen: Neem een grote enveloppe op formaat A5, dus een half A4tje en schrijf hier op je eigen naam en adres. Plak er ook voldoende postzegels op. Deze envelop stop je in een nieuwe envelop en daar schrijf je ons adres op:

Club Borsato
Postbus 9036
3301 AA in Dordrecht

Zet in de linkerbovenhoek ‘handtekening’. Ook hier plak je natuurlijk een postzegel op. Is de handtekening voor een speciaal persoon of een bijzondere gelegenheid? Schrijf dat er dan bij. Bijvoorbeeld: Bruiloft van Pieter en Natasja, 12 mei 2020. Wij zorgen er dan voor dat de handtekening zo snel mogelijk naar je verzonden wordt. Houd er rekening mee dat we Marco niet iedere dag zien en er soms dus wat tijd overheen zal gaan.

Staat je vraag er niet tussen?
Heb je vragen over het lidmaatschap, over Marco of heb je een speciaal verzoek? Stuur ons een e-mail op info@clubborsato.nl en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Bankgegevens
IBAN-nummer: NL64ABNA0612934551
BIC-code: ABNANL2A

ABN AMRO
t.n.v. Tifosi di Marco Borsato, Abcoude