On tour: Duizend Spiegels!

Image
Datum:
Categorie:
Marco
Vandaag was de luistersessie van mijn nieuwe album ‘Duizend Spiegels’ waarbij pers, genodigden en prijswinnaars voor het eerst naar alle liedjes van ‘Duizend Spiegels’ konden luisteren. Tijdens deze luistersessie kon ik nog meer spannend nieuws vertellen; we gaan weer touren en we komen in 2014 naar jullie toe!

Ik heb er heel bewust voor gekozen om tijdens deze tour weer in kleine zalen te gaan spelen. Tijdens de Dichtbijtour heb ik keer op keer gemerkt hoe fijn het is zo dicht bij mijn publiek te zijn en alle emoties die mijn muziek bij jullie oproepen van dichtbij te beleven. De wisselwerking tussen publiek, band en mijzelf is in een kleinere zaal zo sterk, dat maakt het heel bijzonder.

Vandaag is onderstaand persbericht verzonden en dat wil ik graag met jullie delen!

Groetjes,

Marco**Persbericht - maandag 18 november 2013**

In 2014 komt Marco Borsato dichterbij dan ooit! Met de muziek van zijn album Duizend Spiegels treedt hij in alle 12 provinciën op. De tournee begint op vrijdag 11 april in Tivoli waarna via Hedon in Zwolle alle provinciën worden aangedaan. Het slotconcert is in de Ziggo Dome, de muziektempel die Marco Borsato anderhalf jaar geleden muzikaal opende. Als kers op de taart doet Marco in de meivakantie ook Curaçao aan.

Marco Borsato zoekt opnieuw de theaters en pop podia op om zijn muziek te delen. “Delen is misschien wel de essentie van wat ik doe. Ik probeer met mijn muziek het dagelijkse leven een moment te kantelen. Zodat het publiek weg kan dromen, uit zijn dak kan gaan, of zich toestaat even stil te staan bij een dierbaar persoon of een te koesteren moment. Als dat lukt, is mijn missie geslaagd.”, aldus Marco Borsato.

De titel Duizend Spiegels verwijst naar de rol van muziek. Marco:  “Een lied heeft het effect van duizend spiegels. Een tekst wordt bij wijze van spreken door duizend mensen op duizend manieren geïnterpreteerd. En al die versies zijn even waar, omdat elke persoonlijke interpretatie uiteindelijk iets zegt over jezelf en over je eigen geschiedenis.”

Duizend Spiegels biedt een rijk scala aan stijlen en stemmingen. Zo is er een duet met Trijntje Oosterhuis, getiteld 'Ik Zou Het Zo Weer Overdoen', en klinkt op 'Stem' ook Gers Pardoel. 'Samen Voor Altijd' nam Borsato op met zijn tienjarige dochter Jada (met bijdragen van rapper Lange Frans met zijn vijfjarige zoon Willem Frederiks en John Ewbank met zijn achtjarige dochter Day). De eerste twee singles van het album ‘Muziek’ en 'Ik Zou Het Zo Weer Overdoen'  bereikte in no time de prestigieuze #1 positie in de Mega Top 100.

Ziggo is presenterend partner van de tour Duizend Spiegels.
“Tijdens de eerste kennismaking met Ziggo ter gelegenheid van het openingsconcert van de Ziggo Dome, bleek als snel dat we veel overeenkomsten hebben. Het verlangen mensen te verbinden en entertainment met ieder zintuig te laten beleven resulteerde in deze unieke samenwerking.”, aldus Marco Borsato.

De kaartverkoop begint a.s. vrijdag 22 november om 10.00 uur  via www.ticketmaster.nl.?
Meer informatie over de tournee en het nieuwe album: www.borsato.nl.

Ziggo presenteert?
Marco Borsato?
Duizend Spiegels tournee 2014?
vr. 11 april Tivoli Utrecht
za. 12 april Hedon, Zwolle
ma. 14 april Arsenaal, Vlissingen
vr. 18 april Vereeniging, Nijmegen
?za. 19 april Meerpaal, Dronten
ma. 21 april Paard van Troje, Den Haag
vr. 25 april Harmonie, Leeuwarden
za. 3 mei Kleine Werf, Curaçao?
zo. 11 mei Oosterpoort, Groningen
ma. 12 mei Tamboer, Hoogeveen
?za. 17 mei Rodahal, Kerkrade
zo. 18 mei 013, Tilburg
wo. 28 mei Ziggo Dome, Amsterdam
vr. 30 mei Ziggo Dome, Amsterdam?
?

?


?*Update*

Vandaag werd bekend gemaakt dat we op 21 mei 2014 in het Sportpaleis in Antwerpen zullen staan!
De kaartverkoop voor deze concerten start a.s. zaterdag 23 november om 11.00 uur.

Kaarten reserveer je via:
www.teleticketservice.com
of telefonisch via 070/345.345.
Vanuit Nederland kun je je kaarten reserveren via 0900-45.000.45.

Het album Duizend Spiegels verschijnt in Vlaanderen op maandag 25 november.
Reacties Reageer nu als eerste!
Reacties laden…