Fanclubdag 2017 én Marco Meeting in België!

Image
Datum:
Categorie:
Marco
Ook dit jaar kan ik weer melden dat de jaarlijkse Fanclubdag eraan komt! Jaren geleden, namelijk in 1999, zijn we met een Fanclubdag begonnen in een kleine aula van een school. Tegenwoordig is dit uitgegroeid tot een heel weekend waarbij de meeste fans ook gezellig een nachtje kunnen blijven slapen in een nabijgelegen hotel. Het is dan ook hartstikke leuk om dit gezellige weekend samen te beleven, met je beste vriend(in) of wellicht iemand die je juist via de fanclub hebt ontmoet. Want op dit soort dagen ontstaan er altijd weer nieuwe vriendschappen, zo leuk! Op de zaterdagavond hebben we dan de Bingo avond waarbij er geweldige prijzen te winnen zijn. Zoals voorgaande jaren bijvoorbeeld, concertkaartjes, een high tea, pizza’s maken met mij, of een ritje in de Porsche op de avond zelf. Ook ga ik die avond altijd met iedereen op de foto.Ik loop langs de tafeltjes, maak wat praatjes met mensen. Kortom dit is altijd al een hele gezellige avond met een hoop bekende gezichten inmiddels.

Dit jaar zal de Fanclubdag weer plaatsvinden in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee en wel op 15 oktober 2017Dus zet vast een dikke streep in de agenda en hou deze datum vrij voor het leukste weekend van het jaar!

FANCLUBDAG 2017!
Op zondag 15 oktober vindt de Fanclubdag dus plaats. Deze dag wordt gevuld met leuke activiteiten! Denk aan fans die verrast worden op het podium, er worden spellen gedaan en muziek gemaakt. En er valt ook deze dag genoeg te winnen! We hebben eigenlijk elk jaar wel leuke en unieke prijzen, zoals ritjes in de Porsche, een high tea, een interview met mij, een photoshoot, soms een leuke boottocht of samen pizza maken. De zaal wordt gevuld met leuke kraampjes, er zijn nieuwe Marco-artikelen te koop en dit jaar hebben we ook een zogenaamde verzamelkraam. Wanneer je Borsato-artikelen hebt die je niet meer gebruikt kun je die doneren aan onze verzamelkraam. Daar worden ze voor zachte prijsjes verkocht aan een nieuwe eigenaar die daarmee wellicht zijn verzameling wel compleet maakt. De opbrengst van deze kraam gaat naar Warchild! En ook aan de kinderen is gedacht, die kunnen zich vermaken in de kinderhoek, waar lekker geknutseld kan worden en waar je ook dit jaar weer een hele stoere geschminkte tatoeage kan laten zetten.Ook zal er Muziek op het podium plaatsvinden. Zoals jullie weten tour ik geregeld door het land waarbij ik mijn best doe mijn mooiste liedjes voor jullie te zingen. Dit keer doen we het andersom! Ik begreep dat jullie het heel erg leuk zouden vinden om eens voor mij te zingen! Wie dat wil kan in aanmerking komen een Borsato-song op het podium te zingen, begeleid door een live-pianist.
Lijkt jou dat ook leuk? Stuur dan jouw 'auditie' op naar info@borsato-fanclub.nl.

Iedereen maakt evenveel kans, want een aantal fans mogen de muzikale invulling verzorgen op deze dag. Degene die hiervoor uitgekozen worden krijgen dan een bestandje toegestuurd waarop de pianobegeleiding te horen is, zodat je dat thuis rustig kunt oefenen. Ik ben nu al zo benieuwd naar de muzikale talenten binnen de fans! Je auditie mag je doen door een geluidsfragment of een filmpje, bijvoorbeeld opgenomen met je telefoon, naar ons te sturen. Let op: is je bestand zwaarder dan 10MB dan kun je het niet per mail doen. Dan kun je je bestand sturen via WeTransfer.
Overigens hebben we ook dit jaar weer een thema! Italië is het onderwerp waar het dit jaar om draait! Je outfit in het groen/wit/rood zou te gek zijn!

Kaarten voor de FCD kun je HIER BESTELLEN!


BORSATO BINGO 2017!
De zaterdag voor de Fanclubdag zal er ook weer een gezellige spelavond plaatsvinden. We doen opnieuw de Borsato Bingo, want die is eigenlijk niet meer weg te denken, maar ook de Borsato-Pubquiz gaan we weer doen. Vorig jaar werd er veel gemopperd over de moeilijkheidsgraad van de vragen, daar zullen we dit jaar op letten :-) Maar meedoen is belangrijker dan winnen, toch? En je leert wellicht ook nog iets over mij wat je nog niet wist!
Je opgeven voor de Bingo kan hier! De Borsato Bingo vindt ook plaats in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee.
Kaarten voor de BORSATO BINGO kun je HIER BESTELLEN!


MARCO MEETING 2017 IN BELGIË!
Maar nu, nu maak ik iets bekend wat ik nog niet eerder heb gedaan!
Ik ben erg blij en trots te mogen aankondigen dat ik iets nieuws ga doen. Namelijk een Marco Meeting in België voor de leden van de fanclub! 
Hoe gaaf is dat?! Voor de eerste keer wordt er een Marco Meeting gehouden en wel in Antwerpen.
Deze datum mag je ook vast vrij houden in je agenda: 17 juni 2017!
De Marco Meeting is vergelijkbaar met de fanclubdag in Nederland, al zal het kleinschaliger zijn. Ook deze dag geldt dat ik niet zal optreden, maar er een heleboel leuke activiteiten zullen plaatsvinden.
Zo mag iedere bezoeker met me op de foto, en deze wordt ter plekke ook afgedrukt. Je kunt als je wilt deze dus meteen aanschaffen en mee naar huis nemen. Je kunt hem ook na ongeveer twee weken gewoon downloaden via mijn website, hier zitten uiteraard geen kosten aan verbonden. Ook krijgt iedereen een handtekening mee naar huis, ik ben al begonnen met zetten haha. Ik zet er elke week enkele tientallen zodat ik tegen de tijd dat het 17 juni is ik voor iedere bezoeker van de Marco Meeting een kaart heb gesigneerd. Verder zullen we hier ook spellen gaan doen, zo schijnt mijn kennis over België grondig aan de tand te worden gevoeld, haha. En er valt voor jullie ook genoeg te winnen! Wellicht vind je een keer met me lunchen leuk, een boottochtje of een kopje koffie. Wie weet win jij zo'n mooie prijs! En natuurlijk hebben we ook hier weer unieke merchandise voor je laten maken! Ieder lid van de fanclub mag zich aanmelden voor de Marco Meeting. En uiteraard mag je een introducee meenemen.De leden van de fanclub die in België woonachtig zijn mochten voor deze dag als eerste kaartjes bestellen! De rest van de leden van de fanclub hebben vanaf nu de mogelijkheid om een kaartje te bestellen. 

Kaarten voor de Marco Meeting kun je HIER BESTELLEN!Drie belangrijke data dus, waar jij bij kunt zijn!

Zaterdag 17 juni, de Marco Meeting in Dock3 te Antwerpen (BE)
Zaterdag 14 oktober, de Borsato Bingo in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee (NL)
Zondag 15 oktober, de Fanclubdag in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee (NL)

(Oh en er zijn nog heel beperkt plekken voor de Borsato Workshop die op 20 mei in Maarsbergen plaatsvindt. Ook hier ga ik even met alle workshoppers op de foto!)


FAQ:

Moet je in België wonen om naar de Marco Meeting te mogen?
Nee, ieder lid van de fanclub en hun introducees mogen naar de Marco Meeting.

Is er in België ook een Bingo de avond ervoor?
Nee, er is geen Borsato Bingo in België.

Moet je persé lid zijn van de fanclub om naar een van deze evenementen te gaan?
Deze dagen zijn bedoeld voor de leden van de fanclub. Ben je (nog) geen lid, dan kun je het nu worden of als introducee met iemand mee gaan die wel lid is.

Wat kost een toegangsbewijsje voor deze evenementen?
De FCD en de Marco Meeting kosten 23,00 euro voor een lid en 27,00 euro voor een introducee. Voor de Borsato Bingo dienen zowel jij als je eventuele introducees een spelpakket af te nemen, deze kost 15,00 euro.

Kunnen we in Egmond aan Zee weer blijven slapen?
Jazeker, je kunt een kamer boeken voor dat weekend. Dat kan bv in Hotel Zuiderduin, in Hotel Golfzang of in Hotel de Boei.

Kunnen we in Antwerpen ook blijven slapen?
Antwerpen biedt veel prachtige hotels. Omdat we slechts één dag in België zijn, bieden we vanuit de fanclub geen kamers aan. Hotels in Antwerpen vind je o.a. hier.

Treedt Marco op?
Nee, Marco treedt op geen van deze bijeenkomsten op. Hij heeft toegezegd dat volgend jaar weer te willen!

Mogen kinderen ook naar deze evenementen?
Kinderen mogen op vertoon van een toegangsbewijsje uiteraard ook komen. Gezien de drukte, het geluid en de activiteiten wordt aangeraden kinderen jonger dan 4 jaar niet mee te nemen.


Zie ik jullie op één of meerdere dagen?
Ik heb er zin in!

Groetjes,

Marco

 
Reacties Reageer nu als eerste!
Reacties laden…