Een Moment

Een Moment

Hef Je Glas

Hef Je Glas - Singlehoes

Hef Je Glas

Come Sei Mia

Come Sei Mia

Breng Me Naar Het Water ft. Matt Simons

Breng Me Naar Het Water ft. Matt Simons

You’re The Reason Why

You’re The Reason Why

THUIS

THUIS

‘Thuis’ is de eerste single van het gelijknamige album ‘Thuis’ dat op 17 november 2017 is uitgebracht.

Marco: “Thuis betekent zijn bij wie je lief hebt, thuis kom je op een plek waar je je veilig en prettig voelt. Maar thuis kom je ook bij jezelf. En in dat stadium bevind ik me nu in mijn leven. Thuis ben ik echter ook bij jullie. En als ik de reacties lees: jullie ook bij mij. Heel bijzonder is dat!”

Voor Jou

Voor Jou

Voor Jou is het derde nummer dat wordt uitgebracht van Marco’s album Thuis.

Wakker

Wakker

Wakker is het vierde nummer dat wordt uitgebracht van Marco’s album Thuis.

Vrienden

Vrienden

‘Vrienden’ is de themasong voor het 20ste jaar Vrienden van Amstel LIVE! Het nummer, wat ook op het album ‘Thuis’ staat, is opnieuw ingezongen door Marco Borsato, André Hazes, Nick & Simon, Jeroen Van Koningsbrugge, Diggy Dex, Xander de Buisonjé en VanVelzen.

Hoe Het Danst

Hoe Het Danst

‘Hoe Het Danst’ is een liefdeslied waarin het verhaal wordt verteld van twee mensen, die niet goed weten hoe ze met elkaar verder moeten.
‘Hoe Het Danst’ is de eerste van een serie nieuwe samenwerkingen van mij met andere artiesten, die is geïnitieerd door mijn vaste partner John Ewbank. Om ons 30-jarige muzikale partnership te vieren, hebben wij het idee opgevat om een aantal songs te gaan opnemen met verschillende artiesten die we één voor één willen gaan uitbrengen.