Thuis

Thuis

“Op 17 november is mijn album ‘Thuis’ uitgebracht. Thuis betekent zijn bij wie je lief hebt, thuis kom je op een plek waar je je veilig en prettig voelt. Maar thuis kom je ook bij jezelf. En in dat stadium bevind ik me nu in mijn leven. Het gaat over weten waar je staat en de kracht hebben om te genieten van wat er is. Iedereen is zijn hele leven op zoek naar een veilige haven. Als je daar bent aangekomen, weet je wat geluk is. Het leven is accepteren wie je bent. Want uiteindelijk beleven we onze mooiste momenten op kleine schaal – thuis, met familie, vrienden, op een plek waar je echt gezien wordt en mensen weten wie je echt bent.”

25 jaar Marco Borsato De Studio Albums

25 jaar Marco Borsato De Studio Albums

Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Marco als artiest kwam er een bijzondere verzamelbox uit: ’25 jaar Marco Borsato De Studio Albums’. In deze speciale box vind je alle studioalbums die Marco in die 25 jaar maakte. Omdat veel fans graag een cd echt in handen willen hebben, veel liever nog dan downloaden, is besloten deze box uit te brengen. De cd-box vormt een prachtig overzicht van de afgelopen 25 jaar en hierin vind je naast de Italiaanse albums ook het album ‘Zien’ dat destijds het eerste DVD album was. De verzamelbox is onder andere te verkrijgen via Bol.com.

In deze box vind je de volgende albums:
– Emozioni
– Sento
– Giorno Per Giorno
– Marco
– Als Geen Ander
– De Waarheid
– De Bestemming
– Luid en duidelijk
– Zien
– Wit Licht
– Dromen Durven Delen
– Duizend Spiegels

Evenwicht

Evenwicht

Op 20 november 2015 kwam het album ‘Evenwicht’ uit. Het eerste nummer ‘Mooi’ bracht Marco op 16 oktober jl. naar de radio gebracht en werd zeer goed ontvangen. Naast ‘Mooi’ vind je op dit album nog 10 andere nieuwe nummers, waaronder Breng Me Naar Het Water.

Emozioni

Emozioni

Onderweg

Onderweg

Onderweg

Sento

Sento

Sento

Giorno Per Giorno

Giorno Per Giorno

Giorno Per Giorno

Marco

Marco

Marco

Als Geen Ander

Als Geen Ander

Als Geen Ander

De Waarheid

De Waarheid

De Waarheid