17 maart Borsato-dag op Sky Radio!

12 March 2004

17 maart Borsato-dag op Sky Radio!

Als je een regelmatige bezoeker van deze site bent, is dit geen nieuws: ‘Zien’ komt donderdag 18 maart uit. Al de hele maand staan de sites van Sky Radio 101 FM en BelCompany in het teken van de naderende, exclusieve galapremière in Tuschinski Theater op woensdag 17 maart. De actie is een overweldigend succes. Al 75.000 mensen deden een poging bij deze bijzondere avond aanwezig te mogen zijn. Slechts 120 prijswinnaars en een aantal genodigden krijgen uiteindelijk die kans.

Jij kunt nog tot en met 16 maart kans maken op kaarten voor de première. Hoewel de spotjes zijn gestopt kun je nog altijd meedoen! Wie weet behoor jij wel tot de gelukkigen!

De DVD ‘Zien’ gaat op 17 maart niet alleen in Tuschinski in première, ook bij Sky Radio . De hele dag hoor je op Sky Radio mijn muziek waarbij de nieuwe liedjes van ‘Zien’ natuurlijk niet zullen ontbreken. Uiteraard hebben ze voor de trouwe luisteraars ook nog een hele speciale verrassing in petto. Een verrassing die een aantal leden van de fanclub inmiddels al weten!

 

Reden genoeg dus om de radio de hele dag op Sky Radio 101 FM te zetten! Zorg dat je erbij bent, zodat wij elkaar ZIEN!

Groetjes,

Marco