3 juli cd-presentatie

31 May 2005

3 juli cd-presentatie

Tessa Boomkamp, een zeer gewaardeerd bandlid van me, heeft een eigen cd uitgebracht! De titel van deze cd heet ‘Alone’ en is een verwijzing naar het feit dat ze de cd in eigen beheer uitgebracht heeft. Ik vind dit erg bewonderenswaardig en de cd klinkt echt te gek!

 

Dit album draagt heel duidelijk Tessa haar handschrift. Zo zingt ze uiteraard de liedjes, maar samen met Ype Wielinga is ze ook verantwoordelijk voor het schrijven van de songs. Verder kun je haar in de koortjes horen, maar ook op de drums, akoestische gitaar en af en toe op percussie. Echt een veelzijdig talent, die Tessa! Ook enkele van mijn bandleden hebben aan de cd meegewerkt. Zo kun je Rob Winter horen maar ook Eric van de Bovenkamp en Sandra Sahupala hebben hun steentje bijgedragen.

Ik ben ontzettend trots op Tessa, ze heeft echt een waanzinnig mooi debuutalbum weten te maken! Kom je deze week nog naar Antwerpen toe en wil je de cd graag in je bezit krijgen? Kijk dan bij binnenkomst eens bij de Free Record Shop of Thanx. Daar wordt op dit moment de CD verkocht. En dit is wel heel bijzonder want officieel wordt de cd pas op 3 juli gepresenteerd, dus koop je hem nu dan heb je echt een primeurtje!

Op zondag 3 juli is de presentatie van haar album in Azelo. Op deze dag zal ook Sita aanwezig zijn en zingt Tessa met Frederique Spigt en høkt ze met Bennie Jolink. De presentatie begint om 16.00 uur en zal tot 19.00 uur duren. Hiervoor zijn nog steeds kaarten te koop. Zie onderstaande flyer voor alle informatie.

 

Groetjes,

Marco