3Dimensies concerten opgenomen in 3D!

30 March 2011

3Dimensies concerten opgenomen in 3D!

Persbericht – 30 maart 2011

3Dimensies concerten van Marco Borsato in 3D

Marco Borsato neemt de concertregistratie 3Dimensies van zijn vier bijna uitverkochte concerten in het GelreDome geheel in 3D op en brengt deze later dit jaar op DVD uit. De titel van de concertreeks 3Dimensies suggereerde al een link naar 3D, maar vandaag wordt bevestigd dat de show in zijn geheel wordt geregistreerd in 3D. Hiermee is Borsato de eerste Nederlandse artiest die zijn volledige show in 3D opneemt. Internationaal hebben U2 en de Foo Fighters in 3D opgenomen.

Marco Borsato over deze unieke opnamen: “Ik vind het fantastisch dat de mogelijkheid zich voordoet om mijn show in 3D op te nemen. Deze nieuwe techniek biedt zoveel mogelijkheden en je beleeft het concert echt op een nieuwe, unieke wijze. Wij zijn maanden bezig geweest met het onderzoeken van de mogelijkheden en ik ben trots dat we erin zijn geslaagd dit in Nederland te kunnen maken. Ik kijk erg uit naar de eerste beelden!”
De registratie zal later dit jaar door Universal Music op DVD worden uitgebracht.

Marco Borsato kondigde een paar weken geleden zijn vier gasten voor zijn concerten aan. Laura Jansen, Ben Saunders, Lange Frans en Krystl komen naar 3Dimensies, Live in het GelreDome. Eind vorig jaar bracht hij op succesvolle wijze het album Dromen Durven Delen – 3Dimensies uit. Er zijn inmiddels ruim 200.000 stuks van verkocht.

 

MARCO BORSATO
3Dimensies, Live in het GelreDome
met Laura Jansen, Ben Saunders, Lange Frans en Krystl
Zaterdag 7, dinsdag 10, woensdag 11 (uitverkocht) en vrijdag 13 (uitverkocht) mei 2011
GelreDome – Arnhem
Entree: 39, 49 en 59 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur
Univé is hoofdsponsor van de Marco Borsato 3Dimensies, Live in het GelreDome concerten

 

Meer informatie: www.borsato.nl.
Kaartverkoop via: www.livenation.nl, www.ticketservice.nl en 0900 – 300 12 50 (45 cpm).