3Dimensies LIVE nu overal te koop!

21 October 2011

3Dimensies LIVE nu overal te koop!

Vandaag verschijnt 3Dimensies Live, de registratie van de concerten in het GelreDome eerder dit jaar. Ik heb iedere seconde genoten van deze shows en het weerzien van de beelden bracht me direct weer in hogere sferen. Wat deze registratie extra bijzonder maakt zijn de opnames in 3D. Wauw! Wat een ervaring! Je zit met je neus op de eerste rij en vanaf de allereerste noten word je compleet in het concert ondergedompeld. Ik ben apetrots dat we dit als eerste in Nederland hebben kunnen doen en het resultaat is fantastisch!

Nu heeft niet iedereen een 3D televisie thuis staan, dus er is uiteraard een ‘gewone’ DVD beschikbaar. De 3Dimensies shows behoren tot de mooiste concerten die ik gegeven heb maar waren niet mogelijk zonder het publiek dat iedere avond het dak eraf zong, zwaaide, danste, huilde of lachte. Dit is te merken in de energie die van je beeldscherm spat. Maar of je er nu bij was of niet, beleef het concert in al zijn spektakel nu in 2D of met brilletje op in zinderend 3D. Hoe dan ook: geniet!
Overigens: wanneer je de dvd van deze show aanschaft, kun je er ook voor kiezen de editie te nemen waar ook twee audio cd’s bij zitten. Het gaat hierbij om dezelfde show, maar dan bedoeld om bijvoorbeeld lekker in de auto van te genieten.

Veel gestelde vragen

Welke versies kan ik kopen?

De gewone DVD met natuurlijk de complete concertregistratie!

De DVD + 2cd heeft natuurlijk dezelfde geweldige concertregistratie inclusief 2 audio CD’s zodat je die lekker in de auto, op je werk of op vakantie kunt draaien.

De Blu-ray + 2cd, je kunt het geweldige concert dan in 3D bekijken als je ook een 3D speler en 3D tv hebt, ook hier zitten de 2 audio cd’s bij.

Kan ik de Blu-ray ook afspelen op een gewone dvd speler?

Nee, om de Blu-ray af te spelen in 2D heb je een 3D Blu-ray speler nodig.
De normale DVD kan wel op een DVD speler afgespeeld worden.

Kan ik de 3D Blu-ray ook in 2D bekijken?
Ja, de Blu-ray heeft een stand om hem zowel in 2D als 3D af te spelen.
De 2D versie is ook zonder 3D tv af te spelen maar je hebt wel een Blu-ray speler met 3D ondersteuning nodig.

Wat heb ik nodig om de Blu-ray in 3D te bekijken?

Om de Blu-ray 3D versie te kunnen kijken heb je nodig:

    Een Blu-ray speler die 3D ondersteunt
    Een 3D tv
    3D brillen
    

Groetjes,

Marco