3FM Awards zeer geslaagd!

16 April 2010

3FM Awards zeer geslaagd!

Voor de zesde keer alweer vond donderdag de spectaculaire uitreiking van de 3FM Awards plaats en net als vorig jaar was het in De Westergasfabriek in Amsterdam. Een keur aan artiesten, zowel nieuwkomers als de gevestigde orde, was naar Amsterdam afgereisd om deze bijzondere avond mee te maken! Mij was gevraagd de Award voor Beste Nieuwkomer uit te reiken en dat vond ik een hele eer!

Er waren veel live optredens, er was een zaal vol enthousiast publiek en de presentatie was in de vakkundige handen van Sander en Giel, dus eigenlijk waren alle ingrediënten aanwezig voor een topavond! En dat werd het dan ook!

Helaas was Waylon, de winnaar in ‘mijn’ categorie, niet in staat naar Amsterdam te komen door het vliegverbod wat nu heerst, maar hij houdt hem uiteraard te goed! Hij won met glans de Award voor Beste Nieuwkomer! Te gek!

Wat helemaal te gek was, was dat mijn maatje Guus er met de Award voor Beste Zanger vandoor ging! Guus was nog niet eerder voor een 3FM Award genomineerd, maar meteen de mooiste prijs mee mogen nemen is natuurlijk wel echt geweldig! We hebben hem meteen met een biertje gedoopt, dat begrijp je!

Tot volgend jaar!

Groetjes Marco