50.000 exemplaren van de dvd Wit Licht verkocht!

13 December 2009

50.000 exemplaren van de dvd Wit Licht verkocht!

Na alle hectiek en het slechte nieuws van de afgelopen maanden verval ik op het moment van de ene verrassing in de andere en juist nu ik weer in een opbouwende fase zit doet me dat extra goed.

Wit Licht, de film waar ik enorm veel tijd en energie in heb gestoken deed het al fantastisch in de bioscopen en veel, heel veel mensen hebben hem gezien, iets waar ik ongelooflijk trots op ben. Vervolgens ging de film als ‘the Silent Army’ naar Cannes waar hij met open armen door de internationale pers werd ontvangen en het platform voor de problematiek van de kindsoldaten zo enorm vergrootte. Vanuit de héle wereld kwam er aandacht voor deze film en dus de bijbehorende problematiek rondom kindsoldaten en dat is iets wat ik me in mijn stoutste dromen niet voor had durven stellen.

Een aantal maanden geleden kwam Wit Licht op dvd uit en natuurlijk is het dan altijd weer spannend of mensen de film inderdaad ook op dvd gaan aanschaffen. En òf de dvd is aangeschaft want ik werd blij verrast met een gouden award voor de verkoop van meer dan 50.000 exemplaren van Wit Licht.

Ik ben hier verschrikkelijk trots op en kan jullie vertellen dat deze award een respectvolle plaats gaat krijgen.

Groetjes,

Marco