6 maart Nomination Day TMF!

03 March 2005

6 maart Nomination Day TMF!

Op vrijdag 1 april worden voor de tiende keer alweer de TMF-awards uitgereikt aan de artiesten waarop jullie hebben gestemd! Welke artiesten genomineerd zijn horen we zondag, op Nomination Day. De TMF-awards zijn inmiddels uitgegroeid tot een reusachtig muziekspektakel van internationale klasse waar Nederland met recht trots op kan zijn!

De afgelopen periode hebben jullie wederom kunnen stemmen om de lijst der genomineerden te mogen samenstellen. Heb je nog niet gestemd maar wil je dat wel? Vind je bijvoorbeeld dat ik in aanmerking kom voor een TMF Award ‘Beste mannelijke artiest Nationaal’, dan kun je dat HIER aangeven. Ook zou ik in aanmerking kunnen komen voor de beste videoclip.

Overigens worden de TMF-Awards dit jaar dus maar liefst voor de tiende keer uitgereikt en dat is voor TMF reden om een ‘Artist of the Decade’ uit te roepen. Dit geldt alleen voor de nationale artiesten. 

Dus wie is volgens jou de beste Nederlandse artiest sinds het bestaan van TMF? Vind je dat ik hiervoor in aanmerking kom? Dan kun je je stem uitbrengen via het stemformulier op www.tmfawards.nl 

Iedere artiest vindt het een eer om genomineerd te worden, en de sfeer backstage is zonder uitzondering altijd heel ontspannen en gezellig.

Maar zover is het nog niet! Eerst Nomination Day, en ik zal niet ontkennen dat ik echt wel op een (paar…) nominaties hoop! Ik ben er op 1 april hoe dan ook bij, want het is een fantastisch evenement dat ik voor geen goud zou willen missen.

Overigens maken ze zondag ook bekend wie de Awards uit gaan reiken en wie de co-hosts zullen worden. Al met al is ook zondag 6 maart dus weer een spannende dag!

Groetjes,

Marco.