8 mei is het moederdag!

07 May 2005

8 mei is het moederdag!

Elke tweede zondag van mei, vieren we moederdag! Ik verkeer in de gelukkige situatie dat ik zowel mijn moeder als mijn schoonmoeder kan verwennen, en uiteraard sla ik de moeder van mijn kinderen niet over… Zondag 8 mei is het bij ons dus feest! 

Het is waar dat moederdag de laatste jaren steeds commerciëler dreigt te worden, maar daar ben je zelf natuurlijk helemaal bij! Het gaat niet om ‘veel’, ‘meer’ of ‘groot’, het gaat erom dat je het met heel je hart doet!

De kinderen hebben op school en op de creche al vreselijk hun best gedaan een waar kunstwerk te maken, wat thuis natuurlijk onmiddellijk goed verstopt werd. Mama mag het immers zondag pas zien! ‘Verboden voor moeders!’ klinkt er regelmatig als Leontine een kamer van de kinderen in wil lopen. 

Iedere moeder vindt een geschenk natuurlijk leuk om te krijgen, maar de knutselwerkjes van je kind, soms met een versje erbij, is natuurlijk het mooiste kado!

 

Ben je nog op zoek naar een leuke verrassing?

Kleurplaten kun je hier printen, klik linksboven op Moederdag!

Leuke e-cards, speciaal voor Moederdag, vind je hier!

Eenvoudige knutselideetjes ontdekte ik op deze site!

Wil je moeder in de keuken verwennen, hier vind je moederdagrecepten!

Lieve versjes speciaal voor moeder vind je hier!

Bloemen blijven altijd een lief gebaar. Ben je niet in de gelegenheid om deze speciale dag samen met je moeder door te brengen, koop dan een mooie bos bloemen en zet ze op je eigen tafel. Is ze er tóch een beetje bij!

Ik wens jullie allemaal een liefdevolle moederdag!

Groetjes,

Marco