Aanstekers bij de hand?

28 August 2014

Aanstekers bij de hand?

Op 24 juni 2012 mocht ik de Ziggo Dome openen en niet alleen vond ik dit een hele eer, ik was direct zwaar onder de indruk van de Ziggo Dome. De Ziggo Dome is een fantastische zaal, als artiest maar óók als bezoeker. Werkelijk overal is aan gedacht, de akoestiek is geweldig, de meest moderne technieken zijn aanwezig, je kunt er lekker eten in de foodcorners, gezellig wat drinken aan één van de barretjes en als bezoeker én artiest voel je je er bijzonder welkom.

Inmiddels heb ik 5 keer in de Ziggo Dome op mogen treden en wanneer je de try-out meetelt is dit eigenlijk zelfs 6 keer. Op 6 juni jl. werd ik dan ook verrast met iets bijzonders. Mijn afbeelding, een scene uit de Duizend Spiegels Tour, is vereeuwigd op de Hall of Fame van de Ziggo Dome. Wat dit voor mij extra bijzonder maakte is dat Ziggo van plan is om ook publiek aan deze afbeelding toe te voegen omdat men mij het bewijs vond dat live muziek een samensmelting was van artiest, locatie én publiek! Met alle enthousiaste reacties van mijn publiek over de Ziggo Dome kan ik dan ook gerust stellen dat mijn publiek, Ziggo en ik een prachtige driehoeksverhouding hebben. Dat dit het geval is blijkt niet alleen uit bovenstaande maar vandaag werd ik opnieuw verrast namens zowel de Ziggo Dome als mijn eigen publiek. Vandaag mocht ik een bijzondere Award in ontvangst nemen, namelijk de Award voor het mooiste aanstekermoment. 

De Ziggo Dome had een verkiezing gemaakt met een aantal categorieën en vroeg jullie hierop te stemmen. Hoewel de aansteker tegenwoordig vaak vervangen wordt door het licht van de mobiele telefoon vind ik het een prachtige prijs en een mooie symboliek voor de bijzondere momenten in de Ziggo Dome die ik tijdens de Duizend Spiegels tour met jullie mocht beleven. 

Dank jullie wel voor alle stemmen!

Groetjes,

Marco