Ailien Niemeijer over Marco!

02 July 2009

Ailien Niemeijer over Marco!

Marco zegt vaak dat hij weliswaar als pareltje mag schitteren aan de ketting, maar dat alle schakeltjes samen nou juist die ketting maken! De redactie van www.borsato.nl heeft daarop zes van deze schakels gevraagd hoe hun samenwerking met Marco precies verloopt.

Deze week: Ailien Niemijer!

“Ik heb Marco leren kennen toen ik bij Universal Music begon in 2007. Ik vond hem meteen bevlogen en oprecht met zijn vak bezig en hartelijk voor de mensen met wie hij werkt. Dat vond ik inspirerend, Marco zet altijd een stapje meer.

Ik ben de productmanager van zijn muziek en sinds kort ook zijn film. Hierdoor spreek ik Marco regelmatig. Ik organiseer bijvoorbeeld releasefeestjes maar regel ook dat mensen weten wanneer en waar zijn nieuwste cd uitkomt en dat er videoclips worden gemaakt.

Ik vind Marco een geweldige allround entertainer met een passie voor alles wat hij maakt. Elke keer een stap verder dat vind ik erg knap. Hij heeft ook een fantastisch team om zich heen die allemaal voor hem die stap extra willen zetten. Ik was ook erg onder de indruk van de film Wit Licht en vooral door de gedrevenheid van de mensen die allemaal bergen verzet hebben om een verhaal te vertellen dat verteld moest worden. Ik heb dan ook staan juichen toen ik hoorde dat de film vertoond zou worden op het filmfestival van Cannes. De kroon op het drieluik Wit Licht.

Marco is bijzonder omdat hij precies weet wie hij is en wat hij doet, denk ik. En daarbij is hij aardig en oprecht geïnteresseerd in anderen. En heel eerlijk, dat is ook fijn.

Voor Marco hoop ik dat hij altijd blijft doen wat hij wil doen en ik hoop dat ik daar zoveel mogelijk bij betrokken kan blijven!”

Marco over Ailien:

“Ailien werkt voor mijn muziekmaatschappij Universal. Zij doet van alles en nog van ten aanzien het Marco Borsato Dossier, ze is de Haarlemmerolie van Universal. Ze is betrokken bij mijn cd’s, maar ook bij Open Disc, en natuurlijk alles rondom promotie. Ailien is een alleskunner, is zeer gedreven en toegewijd. Iemand waarvan je je blij mag prijzen als ze voor je werkt, en dan doe ik dus ook!”

Volgende week: Nathalie Toisuta!