Album Julia nu in iTunes!

10 January 2014

Album Julia nu in iTunes!

Krap een maand na het winnen van de finale van The Voice of Holland heeft Julia van de Toorn haar eerste album uitgebracht! En wat een juweeltjes staan er op!
Maar liefst veertien songs, met liedjes die Julia tijdens haar Voiceavontuur zong maar ook liedjes die ze gewoon heel erg mooi vindt. Songs die jaren geleden grote hits waren maar ook actueel werk. Een mooie combinatie van songs dus met allemaal die zo herkenbare stempel van Julia.  

Julia heeft er bewust voor gekozen een maand na de finale van The Voice of Holland al haar album uit te brengen omdat ze direct door wil pakken, het ijzer wil smeden als het heet is. Dankzij haar winst bij the Voice heeft ze een groot publiek kunnen bereiken en dat wil ze niet alleen vasthouden en uitbouwen, ook komt ze hierin tegemoet aan de vraag van het publiek. Want het mag duidelijk zijn dat het publiek heel graag nog veel meer van dit talent wil horen. Voor de toekomst wil Julia eigenlijk binnen anderhalf jaar een album uitbrengen met eigen werk. Ze heeft hier al nummers voor klaarliggen maar is er nog niet helemaal uit wat haar geluid exact moet gaan worden. Daar heeft ze nu gelukkig ook de tijd voor, nu dit album, die de naam van Julia van de Toorn draagt, al te verkrijgen is. Het werken in de studio was voor Julia één groot feest. Met de bekende band waar ze al die maanden zo nauw mee samenwerkte heeft ze de liedjes opgenomen. Omdat er geen druk lag zoals rondom liveshows, was ze heel ontspannen en was het hele album in vier dagen al opgenomen. Bijna jammer dat het zo vlekkeloos ging, vindt Julia, want het werken in de studio is wel echt heel leuk! Iets zegt me dat ze dat de komende jaren nog veelvuldig mag gaan doen…
De grotendeels akoestische liedjes op dit debuutalbum staan er in ieder geval geweldig op, ik ben ongelofelijk trots op haar!

Het album is vanaf nu te downloaden maar ligt vanaf 17 januari ook in de winkel!

Wil je net als ik Julia ook graag op Social Media volgen?

Facebook:  https://www.facebook.com/juliazahramusic
Twitter: https://twitter.com/juliavdtoorn
Instagram: @juliavandertoorn


Groetjes,

een trots coach Marco!