Altijd het laatste nieuws direct via je mobiel!

26 April 2007

Altijd het laatste nieuws direct via je mobiel!

De ontwikkelingen op het gebied van communicatie gaan razendsnel. Het is nog maar zeven jaar geleden dat mijn website actief werd, maar ik kan me bijna niet meer voorstellen hoe het daarvoor ging. Ik vind het te gek dat ik zo direct met mijn achterban kan communiceren, jullie op de hoogte kan brengen en houden van alles wat er leeft en ook meteen feedback kan krijgen middels gastenboek en prikbord. Een mailtje, een smsje, of msn, iedereen kan iedereen bereiken tegenwoordig.

Op dit moment zoemt er weer van alles, er staan weer een aantal leuke dingen in het vooruitzicht en ik merk dat de fans weer een beetje onrustig worden. Maar dat komt allemaal goed, kan ik jullie vertellen! Veel fans hebben onderling ook een netwerkje opgebouwd, wanneer men op vakantie gaat worden de thuisblijvers geïnstrueerd vooral dagelijks mijn website te bezoeken om te kijken of er belangrijk nieuws aangekondigd wordt. Heb je echter een telefoon met internetverbinding, dan kun je vanaf nu 

overal en altijd zelf het laatste nieuws bekijken! 

Want we hebben weer iets nieuws, jawel!

Op www.borsato.mobi vind je álle nieuwsberichten zoals ze ook op deze site staan! En wel direct! Dat betekent dat op hetzelfde moment dat de updates op mijn website staan ze meteen ook op www.borsato.mobi staan. Heb je een telefoon met internetverbinding, dan kun je dus op je eigen mobiel, 24 uur per dag, het allerlaatste nieuws bekijken! Qball Internet heeft mijn website zo aangepast dat met één druk op de knop de artikelen ook via je telefoon of PDA op te vragen zijn, wanneer jij maar wilt, waar jij maar wilt! Ik ben hier ontzettend blij mee, want het is weer een grote stap vooruit in het contact met mijn fans. Ik ben graag innovatief bezig en Qball Internet heeft er voor gezorgd dat jullie als eersten in Nederland nooit meer iets hoeven te missen!

Groetjes,

Marco.