Anne Keizer te gast in Utrecht!

10 October 2014

Anne Keizer te gast in Utrecht!

Ik heb het al vaker gezegd maar het zijn van coach bij The Voice of Holland eindigt voor mij niet wanneer de camera’s opgeborgen worden. Met veel van mijn kandidaten probeer ik contact te houden en ik probeer de stappen die zij in hun carrière nemen te volgen. Eén van de dingen die ik hierbij ook graag doe is mijn kandidaten een podium bieden, een volle zaal waar zij hun talent kunnen delen en ervaringen opdoen. Anne Keizer was in 2012 één van mijn kandidaten bij The Voice Kids en ik beloofde haar tijdens een tour eens mee te nemen. Gisteren, in TivoliVredenburg in Utrecht, was het zover!Degenen die The Voice Kids hebben gekeken kunnen zich misschien nog het moment herinneren dat Anne achter de piano ging zitten en haar auditieliedje zong. Alle coaches draaiden om en Anne koos gelukkig voor mij! Anne is sinds haar geboorte blind maar speelt fantastisch piano en haalt zoveel geluk uit het zingen. Juist daarom wilde ik haar tijdens deze tour graag eens meenemen.
Terwijl Anne achter de piano ging zitten en haar auditieliedje ‘People Help The People’ van Birdie ging zingen werd de zaal doodstil en ook ik stond ademloos toe te kijken. Het heeft iets magisch als je zo’n meisje achter de piano, vol in het licht, in een stille zaal dit prachtige liedje hoort zingen. 
 


Bij Anne op het podium stond een enorm trotse coach en wat is het fijn dat ik haar deze ervaring mee heb kunnen geven. Het applaus dat Anne na afloop van haar optreden kreeg was oorverdovend en dat deed niet alleen Anne maar ook mij heel veel.
Anne verdient dit podium en ik hoop in de toekomst nog veel van haar te horen!

Groetjes,

Marco