Anne te gast in Utrecht!

18 September 2014

Anne te gast in Utrecht!

Ik neem jullie even mee terug naar The Blind Auditions van The Voice Kids in februari 2013. Ik zat in mijn coach stoel en hoorde iemand de sterren van de hemel zingen met het nummer ‘People Help The People’ van Birdy, en tevens zichzelf begeleiden op de piano! Ik kon niet anders dan op de knop drukken want wat was dit mooi!

“Op het moment dat je daar staat en zingt, heb je de camera’s niet in de gaten. Ik was alleen maar bezig met zingen en pianospelen. Alleen toen ik klaar was, had ik wel zoiets van ‘poeh’,” vertelde Anne later.

Alle coaches draaiden hun stoel om. Wat was ik blij en trots dat ze voor Team Borsato koos! Dat was mijn eerste ontmoeting met Anne Keizer, een prachtige meid met een geweldige stem en haar hele leven al blind. Anne zelf ziet het als een voordeel. “Ik ga op mijn gehoor af en kan daardoor beter de muzieknoten horen en nazingen, vooral de hoge!”

Anne moest het in de Battles helaas afleggen tegen Karijn, maar dat betekende alles behalve einde verhaal. Want een talent als Anne vindt altijd haar weg. Naast pianoles gaat ze één keer per maand naar Amsterdam voor zangles van Babette Labeij, onder meer zangcoach van The Voice of Holland en The Voice Kids.

“Ik zit nu in 4 Havo, maar na mijn eindexamen wil ik graag naar de Popacademie of het Conservatorium, in ieder geval een goede muziekopleiding.” zegt Anne. 

Naast haar school pakt ze al mooi wat ervaring mee zo trad ze al op in een show van mijn goede vriend Roel van Velzen in Groesbeek. Verder houdt ze het bij kleinere optredens in de regio zoals het Pianoconcours in Holten in november, de Uutmarkt Holten twee weken geleden en afgelopen zaterdag was ze nog te zien en te horen op het Europaplein in Rijssen. 
Anne timmert dus lekker aan de weg!

Uiteraard heb ik ook altijd contact gehouden met Anne, eens team Borsato altijd team Borsato is zeker niet zomaar een kreet!
Anne: “Marco Borsato komt altijd zijn afspraken na en houdt ook echt contact met al ‘zijn’ kinderen van The Voice Kids’, Afgelopen zomer was ik nog bij hem thuis voor een barbecue samen met alle andere kinderen van de talentenwedstrijd.” zegt Anne in het Hellendoorns Nieuwsblad.

Bij haar optreden in The Voice Kids heb ik Anne toen al beloofd dat ze een keer mocht optreden als gast tijdens mijn tour. Die afspraak kom ik uiteraard na en dus treedt Anne op donderdag 9 oktober op voor enkele duizenden mensen in het Tivoli Vredenburg in Utrecht. Daar zal Anne jullie live laten horen waarom ik destijds vol overtuiging voor haar drukte!


Wat ze zelf hiervan vindt? “Heel spannend, ik weet eigenlijk niet precies wat ik moet verwachten maar we zien het wel. Mijn vrienden vinden het allemaal wel erg cool. En samen met mijn zusje, ouders en de hele familie gaan we naar de show van Marco toe en ga ik vooral genieten!”

En niet alleen Anne gaat genieten, dat gaan we allemaal doen daar ben ik van overtuigd!

Groetjes,

Marco