Antwerpen & Ziggo Dome!

17 March 2014

Antwerpen & Ziggo Dome!

De kaartverkoop van mijn Duizend Spiegels Tour is fantastisch verlopen! Ik zal samen met mijn band deze tour in iedere provincie van Nederland gaan optreden. Ook in België zal ik weer op het podium staan, en wel in het Sportpaleis! 
   
Ik heb er heel bewust voor gekozen om tijdens deze tour weer in kleine zalen te gaan spelen. Tijdens de Dichtbijtour heb ik keer op keer gemerkt hoe fijn het is zo dicht bij mijn publiek te zijn en alle emoties die mijn muziek bij jullie oproepen van dichtbij te beleven. De wisselwerking tussen publiek, band en mijzelf is in een kleinere zaal zo sterk, dat maakt het heel bijzonder.

Op dit moment zijn er alleen nog kaarten te koop voor de Ziggo Dome shows, de concerten in het Antwerps Sportpaleis en voor de Kleine Werf in het prachtige Curaçao, Nederlandse Antillen.
Ik heb ongelofelijk veel zin in deze tour. Het Sportpaleis in Antwerpen is helemaal vernieuwd. Dit jaar zal het Sportpaleis drieentachtig (!) jaar bestaan, maar dankzij een grondige make-over oogt het jonger en frisser dan ooit. Een prachtig nieuw balkon, de toegangen tot het middenplein en de tribunes zijn vereenvoudigd en er zijn bredere doorgangen. Ook de voorzieningen voor bezoekers met een beperking zijn flink uitgebreid. Ik kom altijd al graag in Antwerpen, maar spelen in het Sportpaleis is nu aantrekkelijker dan ooit! We staan er maar liefst drie dagen, ik zou het geweldig vinden je hier te zien! Meer informatie over deze shows in Antwerpen vind je hier. Telefonisch bestellen kan ook. Vanuit België bel je naar
070/345.345 (max. €0,30/min) en vanuit Nederland bestel je via 0900-45.0000.45 (min €0,45/min).


Vr. 11 april Tivoli Utrecht UITVERKOCHT
Za. 12 april Hedon, Zwolle UITVERKOCHT
Ma. 14 april Arsenaal, Vlissingen UITVERKOCHT
Vr. 18 april Vereeniging, Nijmegen UITVERKOCHT
Za. 19 april Meerpaal, Dronten UITVERKOCHT
Ma. 21 apri Paard van Troje, Den Haag UITVERKOCHT
Vr. 25 april Harmonie, Leeuwarden UITVERKOCHT
Za. 3 mei Kleine Werf, Curaçao? Bestel hier je kaarten
Zo. 11 mei Oosterpoort, Groningen UITVERKOCHT
Ma. 12 mei  Tamboer, Hoogeveen UITVERKOCHT
Za. 17 mei Rodahal, Kerkrade UITVERKOCHT
Zo. 18 mei 013, Tilburg UITVERKOCHT
Wo. 21 mei Sportpaleis, Antwerpen Bestel hier je kaarten 
Vr. 23 mei Sportpaleis, Antwerpen Bestel hier je kaarten
Za. 24 mei Sportpaleis, Antwerpen Bestel hier je kaarten
Wo. 28 mei Ziggo Dome, Amsterdam Bestel hier je kaarten
Vr. 30 mei Ziggo Dome, Amsterdam Bestel hier je kaarten
Za. 31 mei Ziggo Dome, Amsterdam Bestel hier je kaarten 
Vr. 6 juni Ziggo Dome, Amsterdam Bestel hier je kaarten


De organisator van de concerten is Live Nation, zij hebben de kaartverkoop voor deze concerten uitbesteed aan Ticketmaster. 

Alleen via deze kanalen is toegang tot het concert gegarandeerd en ben je ervan verzekerd dat je niet te veel betaalt. Voor meer informatie hierover verwijzen we je graag naar www.ticketsenconcertkaarten.nl en www.ticketsenconcertkaarten.nl.

Let op: indien je rolstoelgebonden bent, heb je speciale rolstoelkaarten nodig om plaats te kunnen nemen op het rolstoelplatform.
Jij en jouw begeleider dienen allebei een ‘rolstoel-begeleidersplaats’ te boeken.Telefonisch kaarten bestellen:
Voor reguliere kaarten kun je ook bellen met het callcenter om kaarten te bestellen. Het callcenter is te bereiken op telefoonnummer 0900 – 300 1250 (45 cent per minuut). Er is een kans dat het concert snel uitverkocht raakt. Mocht dit gebeuren en je staat nog in de telefonische wachtrij, dan wordt automatisch de verbinding verbroken om telefoonkosten te besparen.

Marco Borsato: “Ik probeer de afstand tussen mij en mijn publiek zo klein mogelijk maken. Met deze concertreeks ga ik naar de mensen toe en ik sla geen provincie over. Ik ben blij dat ik met het toevoegen van een vierde show tegemoet kan komen aan de behoefte van het publiek.”
De titel Duizend Spiegels verwijst naar de rol van muziek. Borsato:  “Het blijft bijzonder dat de interpretatie van één, duizenden reflecties voortbrengt. Want wat je ook ziet, voelt of hoort in Duizend Spiegels, het is van jou.”

Kaartverkoop via: http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).