Armando is jarig!

09 December 2005

Armando is jarig!

Vandaag is mijn broer Armando jarig! We zijn altijd al close geweest, maar met de jaren wordt het contact alleen maar beter. We schelen natuurlijk ook maar weinig in leeftijd, minder dan een jaar. Een paar dagen per jaar zijn we dan ook even oud en we hebben vroeger afgesproken dat in die tijd hij de baas is… Maar over twaalf dagen ben ik dat natuurlijk gewoon weer!

Armando is mijn steun en toeverlaat. Niet bij iedereen verloopt een samenwerking tussen broers goed, maar wij zijn het ultieme voorbeeld van twee broers waarbij de samenwerking juist heel erg goed gaat! Ik kan me mijn werk zonder hem niet voorstellen.

Hoewel Armando natuurlijk altijd een beetje een jonge hond blijft, komt ook bij hem de wijsheid met de jaren. Toch waardeer ik juist de onbevangenheid van die jonge hond, en tevens zijn onvoorwaardelijke steun, zijn trouw, zijn loyaliteit en zijn enthousiasme. Ik ben erg blij met een broer als Armando!

Ik heb een erg leuk cadeautje voor Armando weten te scoren, maar ik kan er verder niets over zeggen want dan weet hij het meteen… Maar vanavond is hij een blij man!

Broer, vriend, gefeliciteerd!!

Groetjes,

Marco.