Aruba!

11 October 2017

Aruba!

Zoals jullie natuurlijk al weten ben ik een enthousiast hobby fotograaf en deel ik graag mijn foto’s op mijn website en social media.

Afgelopen januari was ik één van de Vrienden van Amstel Live en heb ik op heel veel artiesten mijn portret skills kunnen uitoefenen. Ik vond het heerlijk om daar los te kunnen gaan met mijn hobby. Bij een portret kun je goed het karakter naar voren brengen. Deze ‘markante koppen’ leenden zich hier uitstekend voor en ik heb ze in de intieme setting van mijn kleedkamer voor de lens gehaald.
Ik kreeg nogal wat reacties op de geplaatste foto’s op mijn Instagram account en sterrenrestaurant Hotel Merlet in Schoorl kreeg, geïnspireerd door mijn bijdrage in ‘Het Perfecte Plaatje’, het idee om mij te vragen deze foto’s te exposeren in het teken van de Kunst10daagse van Bergen. Daar zei ik natuurlijk ja op! Gisteren werd deze foto-expositie van de 35 portretten geopend door Humberto Tan, wat was dat bijzonder! Op het grote doek komen de foto’s nog beter tot hun recht, dus zeker het bekijken waard! 
 
Ook ben ik afgelopen februari op reis geweest met Raymond Rutting naar Aruba en de foto’s die wij daar gemaakt hebben waren te bezichtigen in het art’otel in Amsterdam. Heel bijzonder en ik hoorde dat veel fans ook een kijkje zijn gaan nemen, hartstikke leuk!
Uit honderden foto’s heb ik een keuze moeten maken en dat was geen makkelijke opgave, maar uiteindelijk heb ik een mooie selectie kunnen maken en die zijn samen met foto’s van Raymond gebundeld in een prachtig fotoboek met de titel ‘Aruba’. De presentatie van dit boek is op 25 oktober in boekhandel Scheltema in Amsterdam en ik zou het heel erg fijn vinden om jullie daar te zien! Ik deel graag mijn blijdschap over het mooie exemplaar dat het is geworden en sta dan ook die dag van 17.00 uur tot 18.30 klaar om de boeken te signeren. Ik vind het enorm spannend, maar kijk er ook naar uit jullie reacties te horen hierover!
 
De foto’s van ‘De Gezichten van Aruba’ gaan ook in Gallery Smashing Colors te Goirle geëxposeerd worden! Zo kom ik nog eens ergens, haha. Gallery Smashing Colors staat garant voor een smeltkroes van kunst en met een smeltkroes van kleuren en diversiteit zijn de ‘Gezichten van Aruba’ daar helemaal op hun plek. Voor iedereen die (nog) eens wil gaan kijken, vanaf 29 oktober t/m 28 november zijn de foto’s te bezichtigen tijdens ‘The Five Elements of Nature’.

Waar gaan jullie een kijkje nemen?
 
Groetjes,
 
Marco