Bedolven onder de beren!

25 June 2012

Bedolven onder de beren!

De afgelopen maanden zijn we door heel Nederland gereisd voor de Dichtbij On Tour concertreeks, waarbij ik bijna alle provincies en heel veel prachtige concertzalen heb aangedaan. We stonden in zalen gewoon weer bovenop het publiek, ik kon de mensen tot achterin zien staan en heb ongelofelijk genoten van deze concerten. Ook omdat ik weer op plekken stond waar ik soms jaren niet was geweest. Kerkrade bijvoorbeeld, had ik meer dan tien jaar geleden voor het laatst aangedaan, daar hebben we nu vier keer gespeeld en in Zeeland was ik nog maar schandalig weinig geweest maar dat hebben we in Goes gelukkig goed kunnen maken.

Groningen is wel een stad waar ik wat vaker kom, ook als ik geen optredens heb. Toen ik daar kortgeleden in de Martina Plaza stond, legde ik uit waarom mijn band met Groningen zo diep is. In het verleden werden er nog wel eens knuffelberen op het podium gegooid en die verzamelde ik dan allemaal, om ze vervolgens naar de kinderafdeling van het Martiniziekenhuis in Groningen te brengen. Maar ook het brandwondencentrum daar heb ik al verschillende keren bezocht. Dergelijke bezoeken en ervaringen vergeet je nooit meer!

Met dank aan Martijn Simon voor het leuke filmpje.

Hoewel ik -ook zonder knuffelberen- deze afdelingen nog geregeld bezoek, waren een aantal fans blijkbaar op het idee gekomen me daar een beetje bij te helpen! Samen met de fanclub hebben ze zoveel mogelijk mensen die staanplaatsen hadden in de Ziggo Dome op de hoogte gebracht van dit verhaal waardoor ik tijdens de opening van de Ziggo Dome plotseling bedolven werd onder de knuffelberen! Ik was even helemaal van de kaart haha, maar wat een leuke en sympathieke actie! Alle knuffels, en daar zitten echt prachtige exemplaren bij, zijn inmiddels verzameld en zullen binnenkort een nieuwe eigenaar krijgen!

Bedankt allemaal, ook namens de a.s. nieuwe eigenaren!

 

Liefs,

Marco

 

Met dank aan Walter Blokker voor de foto met de beren en Loe Beerens voor de foto met het publiek!