België was fantastisch!

04 August 2015

België was fantastisch!

Afgelopen weekend stond ik met mijn band op maar liefst twee festivals in België. Op zaterdag was ik bij ‘De Lokerse Feesten’ en op zondag bij ‘Suikerrock’.
Ik vind het altijd een feest om in Vlaanderen te mogen optreden. Ik kom er inmiddels al heel wat jaren en ik voel me er altijd zo ontzettend welkom!
 
In Lokeren was ik in 2012 al eens te gast bij dit te gekke festival, wat maar liefst tien dagen duurt, en wat vond ik het fijn dat ik nu drie jaar later weer het podium mocht betreden. De avond werd geopend door een optreden van de Belgische muziekgroep Yevgueni en dat het zelfs bij een openluchtfestival mogelijk is om het dak er af te spelen bewezen vervolgens de mannen van Clouseau maar weer eens! Na mijn optreden kon het publiek nog even doorfeesten want de avond werd, inmiddels traditioneel, afgesloten met een optreden van DJ Dirk Stoops.
 


Op zondag was het de beurt aan ‘Suikerrrock’ in Tienen. Voor mij was het de eerste keer dat ik op dit podium stond maar als het aan mij ligt zeker niet de laatste!
Ook deze avond traden naast mij Yevgueni en mijn vrienden van Clouseau op, maar ook de meiden van K3 en Nielson gaven eerder op deze bijna tropische dag een hele leuke show weg. Aan mij de eer om deze editie van het driedaagse festival af te sluiten en volgens mij is dat goed gelukt. Wat een feest!
 

De sfeer was beide dagen fantastisch. Het blijft iets extra’s hebben om onder de sterrenhemel op te treden, zeker met het prachtige zomerweer van afgelopen weekend en hoe leuk is het om zelfs in het verre België, toch een paar uur reizen voor de meeste fans, bekende gezichten te zien in het publiek? Dat waardeer ik enorm en geeft maar weer aan dat ik mijn fans net zo graag zie als zij mij, haha!
 

   

Ik kijk letterlijk en figuurlijk met een warm gevoel terug op beide festivals van afgelopen weekend en ik zei het al eerder, als het aan mij ligt ben ik er de volgende edities zeker weer bij!
 
Groetjes,

Marco