Ben jij bij de DVD-premi

04 March 2004

Ben jij bij de DVD-premi

Want dat zou zo maar kunnen! Deze première vindt plaats op echt filmische wijze op 17 maart in het prachtige Tuschinski Theater in Amsterdam. En misschien ben jij daar wel bij!

Sky Radio 101 fm heeft namelijk in samenwerking met BelCompany en Universal een fantastische actie op touw gezet!

De dvd ‘Zien’ ligt op 18 maart in de winkel en op 17 maart presenteren we hem op gepaste wijze! Voor een selecte groep genodigden laten we alle dertien nieuwe filmpjes op groot scherm zien in de prachtige ambiance van het Tuschinski Theater! Jij kan daar bij zijn!

Wat moet je doen? Ten eerste vanaf vandaag natuurlijk naar Sky Radio 101 fm luisteren, maar dat doe je waarschijnlijk al regelmatig. In de speciale Marco Borsato commercials hoor je elke dag een liedje van mij, maar er is elke keer een woord weggelaten!

Vul dat woord in op het deelnameformulier wat je bij de winkels van Belcompany kan vinden of surf naar de site van BelCompany en vul het online in.

Mail dit formulier of stuur het ingevulde exemplaar in een voldoende gefrankeerde envelop op naar Sky Radio, Postbus 101, 1400 AC te Bussum.

En wie weet zie ik jou op de zeer exclusieve première van ‘Zien’ met de waanzinnige afterparty waar ik met mijn band uiteraard enkele nieuwe nummers in ten gehore zullen brengen!

Heb je het woord een keer gemist, maak je dan geen zorgen, want elke dag is er een nieuwe commercial en een nieuwe kans!

Je mag zo vaak meedoen als je wilt.

Let op: winnaars krijgen telefonisch bericht, maar moeten wel Sky Radio aan hebben staan op het moment dat ze gebeld worden…!

Binnenkort is er ook een commercial op de televisie waarin ik uiteraard een rol speel, en deze kun je nu al online bekijken.

Wil je de tv-commercial online bekijken? Dat kan natuurlijk en wel hier! Ook op abri’s en billboards zul je mij met grote regelmatig tegenkomen!

Klik hier om naar het deelname formulier te gaan!

Zie ik je op 17 maart?

 

Groetjes,


Marco.