Ben Saunders wint TMF Borsato Award!

13 June 2011

Ben Saunders wint TMF Borsato Award!

Gisteren werden op de Javakade in Amsterdam onder het toeziend oog van maar liefst 10.000 bezoekers de TMF Awards uitgereikt. Met trots kan ik zeggen dat Ben Saunders niet alleen winnaar is van de awards voor Beste Live Act en Beste Man, maar ook de TMF Borsato Award in de wacht sleepte!

De TMF Borsato Award werd in het leven geroepen nadat ik maar liefst 22 van deze awards in ontvangst mocht nemen. Ik vond dat er ruimte moest komen voor jong en veelbelovend talent en in samenwerking met TMF koos ik alweer voor het vierde jaar de genomineerden voor deze Award. Dit jaar waren Krystl, Go Back To The Zoo, MakeBelieve en Ben Saunders genomineerd.

Van alle genomineerden heb ik hoge verwachtingen en hun nominatie voor de TMF Borsato Award is dan ook een extra steuntje in de rug bij het waarmaken van hun dromen. Zowel Krystl als Ben Saunders waren mijn gasten tijdens de 3Dimensiestour waarbij ik hen dat grote podium kon geven dat dit talent verdient.
Ben heeft in The Voice Of Holland al bewezen een onwaarschijnlijk talent te zijn en met zijn stem en verschijning velen te boeien. Ook tijdens de 3Dimensiesconcerten was duidelijk dat Ben enorm veel in zijn mars heeft. Het was een zware poule om in te zitten, ik gunde het niet alleen Krystl ook erg graag, zeker ook de jongens van Go Back To The Zoo en MakeBelieve gun ik heel veel succes. Maar dat Ben Saunders een terechte winnaar is, kan niemand ontkennen.

Nu ook het Nederlands publiek Ben Saunders heeft gekozen om maar liefst drie TMF Awards te mogen ontvangen is het natuurlijk aan Ben om hard aan zijn carrière te werken en ik heb gezien hoe serieus hij hierin is. De toekenning van onder andere de TMF Borsato Award is hier een prachtig bewijs van. Onlangs heeft Ben een internationaal contract getekend, we gaan dus hopelijk nog veel, heel veel van hem horen!

In juli starten de blind auditions voor The Voice Of Holland II en dit jaar zal ik één van de coaches zijn. Het is altijd een passie van me geweest ontluikend talent te stimuleren, en een talent met net zulke kwaliteiten als Ben Saunders voor je ogen te zien groeien is natuurlijk voor een coach geweldig om mee te maken. Ik weet dat er onwaarschijnlijk veel talent in Nederland is en ik hoop dat ik straks mijn stoel mag omdraaien voor de talenten van de toekomst! Wil je meedoen? Geef je dan vandaag nog op! De Blind Auditions starten deze zomer. Een auditie vanuit de zaal meemaken kan natuurlijk ook, koop hier je kaarten!

Groetjes,

Marco