Benefiet voor Metakids!

08 May 2014

Benefiet voor Metakids!

Elk jaar worden er in Nederland 800 kinderen geboren met een dodelijke stofwisselingsziekte. Bijna de helft van deze kinderen wordt geen 18 jaar en dat vindt Metakids onaanvaardbaar! Onderzoek is het enige dat uitzicht biedt op een passende behandeling. Metakids werft fondsen voor onderzoek en brengt stofwisselingsziekten onder de aandacht. Om fondsen voor onderzoek te werven worden er heel regelmatig acties door Metakids opgezet en zo zal er ook op maandag 2 juni aanstaande een speciale benefietavond georganiseerd worden.

Omdat ik me realiseer dat we met zijn allen een verschil kunnen maken voor deze kinderen heb ik direct mijn medewerking toegezegd. Samen kunnen we tenslotte zoveel bereiken!
Niet alleen ik zal op deze benefietavond zijn, ook Ali B, Tineke Schouten, Najib Amhali, Van der Laan en Woe en Roué Verveer zullen deze avond belangeloos hun medewerking verlenen. Tijdens deze avond zul je dan ook afwisselend cabaret en muziek zien.

Een fijne avond hebben en je inzetten voor deze kinderen gaat heel goed samen en daarom wil ik jullie allemaal vragen ook je steentje bij te dragen en kaartjes voor deze speciale avond te kopen. De benefiet voor Metakids zal op 2 juni aanstaande in de Schouwburg van Almere zijn en zal beginnen om 20.15 uur. Seetickets regelt de kaartverkoop voor deze avond en die kun je via deze link aanschaffen!

Er zijn meer dan 300 verschillende soorten stofwisselingsziekten. Om een passende behandeling te vinden is veel onzerzoek nodig.
Laten we met elkaar kinderen met een stofwisselingsziekte een extra kans geven!
Ik zie je heel graag op maandag 2 juni in de schouwburg van Almere!

Groetjes,

Marco