Blind Auditions achter de rug

16 July 2012

Blind Auditions achter de rug

De afgelopen weken stonden voor mij geheel in het teken van the Blind auditions van het nieuwe seizoen van The Voice of Holland en The Voice Kids. Ik heb honderden kandidaten voorbij zien komen en bij zowel TheVoice Kids als de volwassen versie heb ik een groep juweeltjes om me heen verzameld. Mijn handen jeuken om met al dit talent aan de slag te gaan!

Dit jaar vonden alle opnames plaats in studio 24 in Hilversum, met een geheel nieuw, prachtig decor.
Naast een aantal overeenkomsten zijn er ook behoorlijk wat verschillen tussen The Voice en The Voice Kids. Kandidaten van The Voice of Holland zien dit vaak als hun grote kans om door te breken. Sommige auditanten zijn bijvoorbeeld al heel lang in het zogenaamde schnabbelcircuit bezig maar hopen nog steeds op dé grote klapper. Voor hen kan dit misschien wel een laatste kans zijn op een doorbraak terwijl het voor kinderen vaak één groot avontuur is. Voor hen is het feit dat ze een keertje op televisie komen al geweldig. De deelnemers zijn nog jong en onbevangen en vinden het vaak gewoonweg leuk om lekker te zingen. The Voice Kids is eigenlijk één groot schoolreisje waarin de spanning en het avontuur voor velen belangrijker zijn dan het eventueel winnen en de mogelijkheden die daar aan vast hangen. Voor beide edities van de Voice geldt in ieder geval dat mensen elkaar steeds beter leren kennen en er mooie vriendschappen ontstaan.
 

 

Vanaf 24 augustus worden de eerste audities van The Voice of Holland uitgezonden en op vanaf 21 december zullen de audities van The Voice Kids op televisie te zien zijn. Kijken jullie ook?

Hoewel de weersomstandigheden het niet helemaal laten blijken staat momenteel ook voor het noorden van Nederland toch echt de zomervakantie bijna voor de deur. Ik ben benieuwd naar wat jullie plannen zijn! Ik ga lekker met mijn gezin een paar weekjes de zon op zoeken. Genieten van de zon, water, lekker eten maar vooral van mijn gezin.

In augustus staan Rimpelrock en de Lokerse feesten in België alweer voor dedeur. Twee openlucht festivals waarbij ik te gast ben en waar ik ontzettendveel zin in heb!

Ook de opnames voor de battles van The Voice zullen plaatsvinden in augustus. Op woensdag 22 augustus en donderdag 23 augustus staan Roel, Nick&Simon, Trijntje en ik voor de moeilijke keuze welke talenten we door zullen laten gaan naar de live shows en voor welke kandidaten het Voice avontuur eindigt.

Wil jij hier bij zijn? Kaarten kun je bestellen via deze link: http://www.rtl.nl/service/rtltickets/
De opnames voor de battles van de Voice Kids zijn op 15 en 16 oktober.
Kaarten hiervoor kun je via de volgende link bestellen. http://www.rtl.nl/service/rtltickets/

Fijne vakantie allemaal!

Groetjes,

Marco