Borsato App: Muziek, fotografie en fans!

18 November 2016

Borsato App: Muziek, fotografie en fans!

Muziek, fotografie en fans speerpunten in nieuwe officiële Marco Borsato app! 
 
Op dit moment ben ik druk bezig met nieuwe muziek, ik ben veel in de studio te vinden om volgend jaar weer met een album te kunnen komen. Een heerlijke, spannende tijd waarin je een album ziet groeien. Maar ondertussen heb ik ook de volgende stap gezet in mijn digitale aanwezigheid. In nauwe samenwerking met mijn digitale partners Triple en Qball, is er zojuist een totaal vernieuwde Marco Borsato app beschikbaar gekomen! In deze app draait het vooral om het delen van mijn twee grootste passies met mijn fans: muziek en fotografie. 
 


Triple: “Deze app update is in lijn met de fase van zijn leven waarin Marco nu terecht gekomen is en staat zowel visueel als inhoudelijk voor de Marco van nu. Niet alleen de vormgeving is drastisch onder handen genomen, ook op inhoudelijk vlak zijn er een aantal grote stappen gemaakt. 
 
Zoals we van Marco gewend zijn, was het een vereiste om binnen de app interactie met zijn fans te houden. De app is dan ook een must have voor alle fans van Marco geworden. Al het laatste nieuws over en van Marco, al zijn activiteiten op social media en de agenda van Marco zijn vanzelfsprekend beschikbaar. Ook Borsato weblog, de plek waar alle Marco Borsato fans samen komen, is erin terug te vinden. 
 
Maar daarnaast is het de plek geworden waarin Marco zijn twee grote passies van nu, muziek en fotografie met zijn fans wil delen. De app geeft de mogelijkheid om via Spotify alle muziek van Marco te beluisteren, onder andere via speciaal door samen met Marco samengestelde afspeellijsten. 
 
Helemaal in lijn met zijn rol in het RTL4 programma ‘Het perfecte plaatje’, is er binnen de app de mogelijkheid om mee te doen aan een uniek spel op het gebied van fotografie: de Marco Borsato Photohunt. In deze photohunt nemen de fans van Marco het elke maand tegen elkaar op in een jacht naar een perfecte foto op basis van opdrachten die ze krijgen.”

 
De Photohunt vind ik persoonlijk heel leuk! Elke dag komt er een nieuwe opdracht in de app online, waar je een notificatie van krijgt als je je pushberichten aan hebt staan. De persoon die als snelste de foto opdracht uitvoert, krijgt tien punten. Iedereen die daarna de opdracht vervult krijgt er twee. Wie na één kalendermaand de meeste punten heeft verzameld, wint een leuke prijs. Die prijs verschilt per maand en kan variëren van bijvoorbeeld een luxe merchandisepakket tot samen varen of concertkaartjes.
 
De foto opdrachten zijn iedere keer anders, en verschillen in moeilijkheidsgraad. ‘Maak een foto van jezelf met het album Duizend Spiegels!’ kan er eentje zijn, maar ook ‘Maak een foto van jezelf met een kopje koffie!’

Het tijdstip waarop de opdracht online komt verschilt ook per dag, maar wel altijd ergens tussen 7.00 uur en 23.00 uur. Toch zal een foto van jezelf met een bord Italiaanse spaghetti om 7.00 uur realiseren vermoedelijk meer werk zijn dan om 18.00 uur haha!

Je hoeft natuurlijk ook niet elke dag mee te doen, maar hoe vaker je mee doet hoe meer punten je binnen haalt! Je registreren gaat overigens super makkelijk, je logt gewoon in via Facebook. Zet wel je pushberichten aan, zodat je melding krijgt als er een nieuwe hunt beschikbaar komt!
Na de kalendermaand wordt de winnaar benaderd voor de prijs en start er weer een nieuwe Photohunt. Elke maand gaan de tellers dus weer op nul en maak je weer net zoveel kans als iedereen.

Download dus nu de nieuwe Borsato App uit jouw eigen store en doe mee met de Photohunt! Ik kijk elke dag natuurlijk welke foto’s er mee gedaan hebben. 
 
Ik ben ontzettend benieuwd naar jouw bijdrage!

Groetjes,

Marco

De app is ontwikkeld door Triple en Qball uit Alkmaar, partners van Marco Borsato sinds het eerste uur.  Naast de Marco Borsato app is Triple onder andere verantwoordelijk voor de apps van RTL XL, Linda Magazine en Max Verstappen. De officiële Marco Borsato app is beschikbaar voor zowel iOs als Android.