Borsato op het witte doek in Zoop in India!

20 February 2006

Borsato op het witte doek in Zoop in India!

Ik heb al vele videoclipjes gemaakt, een gastrolletje in enkele series gespeeld, maar echt van het witte doek afspatten, dat heb ik nog niet gedaan! Nu zal dat in de kleine rol die ik heb waarschijnlijk ook niet gebeuren maar… ik doe mee in Zoop in India! En ik vind het ontzettend spannend en heel, heel erg leuk!

Zoop in India speelt zich af in, hoe raad je het, India. De cast van Zoop, nu al in India, zal dan ook tot 8 maart in India de opnamen aldaar voor hun rekening nemen. Eind maart worden de delen die zich in Nederland afspelen 

gedraaid en ook ik zal dan een rol mogen spelen! 

Het karakter wat ik speel is geen ingewikkeld personage, alhoewel… ik speel namelijk mezelf! Ik verschijn in de droom van Bastiaan (Ewout Genemans).

Afgelopen zomer ben ik met mijn gezin naar de première van Zoop in Afrika geweest, en deze zomer kunnen we naar Zoop in India! Ik vind het erg leuk dat het een film is die ik met mijn kinderen kan zien en ben ook erg benieuwd hoe met name Luca en Senna erop zullen reageren! 

Het scenario voor de film is geschreven door Anya Koek en Wijo Koek. Zij verzorgden ook het script van Zoop in Afrika. Anya Koek is samen met Johan Nijenhuis eveneens de bedenker van de succesvolle serie ‘Zoop’. 

De regie van Zoop in India is wederom in handen van regisseur Johan Nijenhuis. Johan ken je o.a. van Costa en Volle Maan, maar natuurlijk ook als de regisseur die een aantal van de clipjes op ‘Zien’ voor zijn rekening nam en het overkoepelende verhaal tot leven bracht.

De producent van de film is NL Film & TV van Alain de Levita en Johan Nijenhuis. 

Jaaaa, deze zomer gaan we dus naar de bios!

Groetjes,

Marco.