Borsato op Twitter!

02 June 2009

Borsato op Twitter!

Het fenomeen Twitteren (Engels voor kwetteren, het geluid wat een vogeltje maakt) mag rekenen op een grote populariteit. Het is eigenlijk hetzelfde als een nieuwsartikeltje of weblog op Internet, maar dan met 140 karakters of minder. Zo groot als ene smsje dus.

Een ‘tweet’ zoals een berichtje heet, kun je sturen via je computer of je gsm en heeft als belangrijkste doel antwoord te geven op de vraag: Wat ben je aan het doen?

Op die manier kun je wanneer je dat wilt, op ieder uur van de dag laten weten waar je bent en wat je doet. Nu zal ik niet op ieder uur van de dag Twitteren, maar ik kan me goed voorstellen dat het erg leuk moet zijn om af en toe een berichtje de wereld in te kunnen sturen waarin staat wat ik op dat moment aan het doen ben.

Op de website van Twitter kun je bijhouden wat je vrienden doen, je kunt het ook op je eigen website zetten en/of via een mailtje merken dat je vrienden een update hebben geplaatst. Ook een fotootje toevoegen behoort tot de mogelijkheden. Hartstikke leuk allemaal! Dit en nog veel meer wordt heel duidelijk uitgelegd op de website van Twitter!

Mijn Twitternaam is, net als bij mijn website, gewoon ‘borsato’ en dat maakt me makkelijk te vinden.

Surf naar www.twitter.com, maak een account aan en laat de wereld weten wat je doet! Je kunt je abonneren op de mensen die je interessant vindt, misschien vind je het leuk om mij toe te voegen?

Klik dan op ‘find people’, zoek op ‘borsato’ en klik op ‘follow’!

Ook staan mijn Twitters inmiddels in mijn rechtermenubalk.

Registreren en op ‘follow’ klikken is nu nog makkelijker!

Uitleg via een handig filmpje vind je hier!

Tot Twitter!

Groetjes,

Marco.

P.S. Je kunt ook op me stemmen, make me Mr. Twitter, haha!

 http://tweeterwall.mallplace.com/tw/netherlands/mr-twitter