Chiara Borsato is geboren!

09 October 2009

Chiara Borsato is geboren!

Een stuiterbal is er niets bij, zoals ik op dit moment loop te stuiteren! Mijn lieve broertje Armando is eindelijk vader geworden! Eerder deze avond, vrijdag 9 oktober, schonk zijn Vanessa het leven aan hun prachtige dochter Chiara!

Chiara is kerngezond en ook mama straalt aan alle kanten. En ik stuiter, maar je wilt niet weten hoe Armando loopt te juichen! De hele wereld mag weten dat hij papa is geworden en volkomen terecht! Chiara Mary Joyce Borsato, zoals mijn kersverse nichtje volledig heet, is een prachtig meisje waar je in één oogopslag meteen van houdt! Ze is vernoemd naar twee buitengewoon bijzondere vrouwen, namelijk haar beide oma’s. Een betere start kun je je toch niet wensen?

Chiara zou volgens de deskundigen eigenlijk een weekje eerder haar entree maken maar ze had het nog veel te goed in haar moeders buik. Ze besloot haar tijd te nemen waar Armando haar er wel uit kon kijken! Maar vandaag is ze er! En wat is ze welkom!

Natuurlijk zijn we meteen met het hele gezin naar Alkmaar gegaan, waar we de kleine Chiara hebben bewonderd. De foto’s daarvan volgen nog, dat begrijp je! Want over dit kleine wereldwonder zijn we nog lang niet uitgesproken!

Groetjes,

Oom Marco!