Clubtour Hef Je Glas Met Mij

26 May 2021

Clubtour Hef Je Glas Met Mij

Woensdag 26 mei, heb ik mijn ‘Hef Je Glas Met Mij’ tournee door Nederland en België aangekondigd. Het aankondigen van nieuwe shows vind ik altijd enorm spannend, zeker na een periode waarin ik minder zichtbaar ben geweest. Maar bij het opengaan van de lijnen verdween die spanning snel. Voor alle shows vlogen de kaarten de deur uit en in no-time waren de eerste shows en kort daarna ook de tweede shows helemaal uitverkocht. Geweldig! Dit had ik niet durven dromen.

Na dit overweldigende succes heb ik besloten nóg een show aan het rijtje toe te voegen!

Voor deze show reis ik samen met mijn band af naar het altijd gezellige Limburg, Heerlen. Dus als je hierbij wilt zijn, grijp dan NU je kans want de vraag naar kaarten is groot en OP = OP

Ik vind het fijn om mijn publiek dicht bij me te hebben vandaar dat ik er voor gekozen heb om mooie kleine zalen in Nederland en België aan te doen. De tournee ‘Hef Je Glas Met Mij’ zal starten op woensdag 24 november 2021 in Ancienne Belgique in Brussel en eindigt in januari 2022 in TivoliVredenburg te Utrecht. De kaartverkoop startte vrijdag ochtend 28 mei om 10.00 uur en omdat de animo zo groot was werden er na een paar minuten extra shows toegevoegd. Ongelooflijk gaaf! Door Corona realiseer ik me ook hoe bijzonder het is om straks weer met zijn allen te kunnen genieten van livemuziek. Ik kan niet wachten om met jullie te proosten!

Marco & Band gaan langs de volgende locaties:

Koop je kaarten altijd via officiële verkooppunten zoals mijn eigen website, MOJO, Ticketmaster of via de website van de desbetreffende zaal. Alleen dan is je toegang tot het concert gegarandeerd en weet je zeker dat je niet te veel betaalt. Je kunt maximaal 8 kaarten per persoon per show bestellen. Wanneer je rolstoel gebonden bent, dan heb je om mijn shows te bezoeken speciale rolstoelkaarten nodig om plaats te kunnen nemen op de aparte rolstoelplaatsen. Het is dan ook belangrijk dat jij en je begeleider een ‘rolstoel-begeleidersplaats’ boeken. In verband met de ruimte mag er maximaal 1 begeleider mee op het rolstoelplatform.

Entree bedraagt € 59,00 exclusief servicekosten. (servicekosten verschillen per locatie)
Aanvang show 20.30 uur. Let op dit kan per show verschillen en kan nog wijzigen! Corona Momenteel hebben we nog met de maatregelen omtrent het Coronavirus te maken. Maar we gaan ervan uit dat als de shows zijn, we een normale zaalbezetting hebben en geen anderhalve meter afstand meer hoeven te houden. Uiteraard zijn we hierin afhankelijk van wat de overheid beslist. Indien er tegen die tijd coronamaatregelen gelden dan laten we dit weten via borsato.nl en alle kaartkopers krijgen een informatie mail van MOJO of de zaal. Ook staat alle relevante informatie op het facebookevenement van de zaal.

Vragen
Heb je vragen omtrent de shows stuur dan even een mailtje naar info@clubborsato.nl Ik hoop jullie te zien bij de clubtour HEF JE GLAS MET MIJ!

Groetjes,
Marco.