Clubtour Thuis

27 November 2017

Clubtour Thuis

Na een geweldige albumrelease in Paradiso en Ancienne Belgique kwam ik, na een dag signeren in drie plaatsen, vervolgens thuis in Eindhoven, Zwolle, Haarlem en Nijmegen.
Allemaal stuk voor stuk op prachtige locaties waar de intimiteit en het thuisgevoel de boventoon voerde!
Ik wil mijn publiek graag dichtbij mij hebben en hun recht in de ogen aan kijken. Muziek verbindt immers. Dat is tijdens deze vier shows meer dan gelukt!
Mijn album ‘Thuis’, dat in Nederland Platina is geworden, werd ook in Belgie erg gewaardeerd en daar kreeg ik zelfs een Gouden exemplaar uitgereikt. Ik heb zowel tijdens de clubtour door het land als in Brussel, álle nummers van ‘Thuis’ gezongen, ze horen zo goed bij elkaar en vormen een eenheid dat ik ze wel alle tien móest spelen! Dat is best spannend omdat nog niet alles meegezongen kan worden aangezien hij net uit is. Maar bij onder andere ‘Thuis’, ’18 Jaar’, ‘Wakker’ en ‘Voor Jou’, de liedjes die al eerder werden vrij gegeven, werd heel enthousiast meegedaan. Dat is dan toch wel ongelofelijk kicken!



Ze werden afgewisseld met liedjes die ik eigenlijk nooit oversla. Margherita is zo’n nummer, en een aantal keer ben ik midden tussen mijn publiek gaan staan tijdens het zingen ervan.
En op de laatste noten heb ik zelfs een paar keer een dansje gewaagd, haha. Ik zag heel wat bekenden en ook nieuwe mensen die zich thuis voelden.
Hun enthousiasme deed mijn bandje en mij zo goed! We hebben echt volop genoten! Ben blij en dankbaar dat we in het voorjaar weer verder mogen.
Want ja, de tickets voor deze concerten waren erg snel uitverkocht, zo snel dat we nog meer concerten eraan hebben toegevoegd. Vanaf april gaan we verder in Nederland en Vlaanderen.
Ook deze tickets zijn overigens ontzettend hard gegaan, maar hier en daar zijn nog enkele kaartjes verkrijgbaar.
De kop is eraf en ik verheug mij ontzettend op het vervolg hiervan. Iedereen die geweest is om dit speciale moment te delen, dank jullie wel!
Voor een ieder die nog tot april of mei moet wachten: ik vind het óók lang duren, haha!
 
Groetjes

Marco

P.S. Met dank aan Kimberley Vaessen voor de prachtige foto!