Commercial Univ

31 May 2009

Commercial Univ

Afgelopen week in de stralende zon hebben we in het Amsterdamse Bos van Amstelveen een deel van de nieuwe commercial van Univé opgenomen. Deze commercial bestaat uit een aantal scènes waarvan er ook eentje met mij is.

Omdat in deze scène gesuggereerd wordt dat er net een optreden op een festival heeft plaatsgevonden, was er een groep fans nodig die backstage stonden te wachten. Nu heb ik een zeer trouwe en grote achterban die veel ervaring heeft met deze specifieke scène, haha, en dus besloten we vijftig leden van de fanclub in te schakelen. Iedereen reageerden bijzonder enthousiast! Helaas konden we maar vijftig mensen gelukkig maken met een figurantenrolletje en dus hebben we ook veel mensen moeten teleurstellen, maar uiteindelijk hadden we een hele leuke gemêleerde groep. Verschillende leeftijden, verschillende looks en stijlen, maar allemaal in staat om heel hard te gillen! En daar ging het om, zorg dat je een handtekening te pakken krijgt!

Fans waarvan ik weet dat ze normaal heel bescheiden zijn en weinig aandacht vragen, gingen nu helemaal los! Fans waarvan ik al eerder wist dat ze goed konden gillen konden alle opgedane ervaring nu in praktijk brengen! Kortom, het was een groot feest, haha!

Meedoen aan een commercial betekent over het algemeen heel veel wachten en veel herhaling. In de volle zon aan een hek staan gedurende een paar uur kan dus best pittig zijn, maar ik heb geen enkel ontevreden gezicht gezien, geen onvertogen woord gehoord. Sommige fans stonden op een plek waar wat meer gefilmd werd, anderen op een plek die bedoeld was om een ‘massa mensen’ te creëren. Lang niet iedereen zal dus in beeld komen, dat is altijd afwachten. Maar even goed, nergens gemopper, ik heb alleen blije gezichten gezien! 

   

De opnamen waren verdeeld in twee verschillende scènes. Eentje in de zon en eentje in de regen. Er werd dus regen gecreëerd op die prachtige dag, en er moesten fans met paraplu’s en poncho’s door het beeld lopen. Wanneer de commercial op TV komt weet ik nog niet, maar dat de opnamen heel erg leuk waren om te doen, met name dankzij de enthousiaste fans, dat weet ik wel!Heel erg bedankt allemaal en… ik zie jullie volgende week!

Heb je meegedaan aan de commercial en ben je met me op de foto geweest?

Klik dan hier!

Groetjes,

Marco