Concertkaart geeft tevens toegang tot de bioscoopfilm

12 May 2008

Concertkaart geeft tevens toegang tot de bioscoopfilm

PERSBERICHT! 

 – – –  Gratis bioscoopkaartje voor speelfilm ‘Wit Licht’ bij concertkaart! – – – 

‘WIT LICHT’ CONCERTEN VAN MARCO BORSATO OP 13, 17 EN 18 OKTOBER!

De langverwachte concerten van Marco Borsato zullen op maandag 13, vrijdag 17 en zaterdag 18 oktober plaatsvinden in het Gelredome in Arnhem. Tijdens de dynamische ‘Wit Licht‘ concertreeks zal Marco met zijn vaste band zowel zijn vertrouwde liedjes in een nieuw jasje spelen als nummers van zijn nieuwe studioalbum ‘Wit Licht’, dat in september verschijnt. ‘Het worden weer zeer intense, enerverende shows voor de liefhebber van pure Nederlandstalige popmuziek!”, aldus Marco Borsato. De kaartverkoop van de ‘Wit Licht’ concerten start op zaterdag 24 mei.

Concertgangers ontvangen bij hun concertkaartje een gratis bioscoopkaartje voor de speelfilm ‘Wit Licht’ waar Marco Borsato de hoofdrol in speelt.

“Nog niet eerder heb ik zoiets bijzonders kunnen en mogen doen als nu met het drieluik ‘Wit Licht’. De emoties uit de film zijn vertaald naar prachtige liedjes die je niet alleen op het album ‘Wit Licht’ zult kunnen beluisteren, maar waarvan een groot deel ook tijdens de concertreeks ‘Wit Licht’ gespeeld zal worden. Ik vind het belangrijk dat mijn fans de kans krijgen ‘Wit Licht’ in al zijn volledigheid te ervaren en daarom is het toegangskaartje voor de show tevens een plaatsbewijs voor de spannende speelfilm ‘Wit Licht’”, aldus Marco Borsato.

Marco Borsato adviseert zijn fans uitsluitend gebruik te maken van de reguliere verkoopkanalen. “Kaarten voor de concerten van Marco Borsato worden nu al door de tussenhandel aangeboden terwijl de kaartverkoop pas zaterdag 24 mei van start gaat. Om te voorkomen dat de fans worden misleid willen we iedereen waarschuwen”, aldus The Entertainment Group, organisator van de Wit Licht concertenreeks.

Kaarten zijn te bestellen via de bekende Ticketservice adressen (grote postkantoren, 100 Free Record Shops, VVV’s en GWK-stationskantoren), 0900-3001250 (€ 0,45 p.m.) en www.ticketservice.nl . Marco Borsato zal in het voorjaar van 2009 ook België aandoen met zijn ‘Wit Licht’ concertenreeks.

De nieuwe single van Marco Borsato, ‘Wit Licht’, is direct binnengekomen op nr 1 in de Mega Top 100. Ook in de Top 40 staat Marco op de hoogste positie. ‘Wit Licht’ is de eerste single van zijn gelijknamige album en zijn twaalfde # 1 hit. Tevens is het de zevende nummer 1 op een rij. Op het album ‘Wit Licht’ werkt Marco Borsato opnieuw samen met zijn vaste componist en producer John Ewbank.

Marco Borsato is in de loop der jaren uitgegroeid tot de meest succesvolle artiest die Nederland ooit heeft voortgebracht. Er zijn meer dan 5,5 miljoen albums en dvd’s van hem verkocht en met zijn concerten in De Kuip in Rotterdam trok hij honderdduizenden bezoekers. Zijn tien uitverkochte Symphonica in Rosso optredens in het Gelredome in Arnhem waren een absoluut record voor Nederland. Eén op de vijftig Nederlanders bezocht deze concertreeks.

Marco Borsato werkt momenteel aan de spannende speelfilm ‘Wit Licht’, waarin hij de hoofdrol van Eduard Zuiderwijk vertolkt. De thematieken van de door Jean van der Velde geregisseerde film vormden de inspiratie voor het aankomende album. Hoewel het album ook ‘Wit Licht’ heet, is dit geen soundtrack. De film zal in december zijn première beleven en te zien zijn in alle grote Nederlandse bioscopen.