Dag 2006, hallo 2007!

30 December 2006

Dag 2006, hallo 2007!

Het duurt niet lang meer en dan is het oudejaarsavond. Een avond waar ik altijd even bij stil sta. Je kijkt terug, maar in mijn geval zeker, je denkt ook alweer vooruit. Persoonlijk kijk ik terug naar een jaar vol prachtige momenten en gebeurtenissen. 

Symhonica in Rosso was beslist een waar hoogtepunt! Wat heb ik genoten van deze unieke tour! Op oudejaarsavond zullen we het allemaal nogmaals beleven om 22.00 uur want SBS zendt de show Symphonica in Rosso in het Arhnemse Gelredome dan uit!

Voor mij was 2006 een extreem mooi jaar. Want hoewel Symphonica in Rosso natuurlijk geweldig was, heb ik heel veel prachtige momenten gekend. Vreugde, spanning, passie en ontroering maar vooral ben ik me heel vaak bewust geweest van het feit dat ik ontzettend blij en gelukkig ben met alles wat er op mijn pad komt. Dat de show nu uitgezonden wordt is wat mij betreft een perfecte afsluiter van dit jaar! 

Na afloop mogen we proosten en zal men het vuurwerk weer laten knallen. Doen jullie wel heel voorzichtig? Volgend jaar gaan we België weer op zijn kop zetten en dan wil ik graag alle vingertjes weer in de lucht zien! 

Ik wens jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling en hoop dat er in 2007 weer een heleboel mooie dingen gaan gebeuren!

Groetjes,

Marco.