Danielle en Paul’s Honeymoon!

27 September 2009

Danielle en Paul’s Honeymoon!

Jullie herinneren jullie vast nog wel hoe droompaar Daniëlle en Paul de droombruiloft van Skyradio wonnen op 09-09-09! Samen met de burgemeester van Haarlemmermeer mocht ik dit liefdevolle koppel in de echt verbinden!  

Na de plechtigheid mocht ik het koppel toezingen, waarbij ik voor Engel Van Mijn Hart koos, omdat dat liedje nu eenmaal alles zegt! Vervolgens mochten Daniëlle en Paul de taart aansnijden en werden ze gefeliciteerd door hun familie, vrienden en andere genodigden. Ook de pers wilde alles van hen weten!

Korte tijd later stapten het overgelukkige stel heerlijk in het vliegtuig naar Mauritius! Een honeymoon waar veel mensen volgens mij van dromen, en dat dat terecht is, blijkt wel uit de foto’s die Daniëlle en Paul me gezonden hebben! Wat een heerlijke, romantische foto’s en wat super dat ze zo ongelofelijk genoten hebben!

Ze schrijven:

Lieve Marco,

Bij deze nog een paar fotootjes van onze honeymoon! Het was echt helemaal super! We hebben natuurlijk elke dag wel even op internet zitten neuzen voor foto’s en filmpjes van ons, zo leuk!

We hebben hier veel gegeten, gegeten en gegeten! Het was allemaal zo lekker daar!

Marco, we vonden het echt heel bijzonder en leuk dat je ons samen met de burgemeester getrouwd hebt? Je hebt het het zo leuk gedaan, en er zijn zoveel mensen die zeggen dat ze vinden dat jej het echt heel leuk gedaan hebt. We konden ook echt merken dat je het oprecht meende!

Helemaal SUPER!

Kei bedankt, lieve Marco!

Groetjes Paul en Daniëlle van Poppel-Compen

Nou, is dat lief of niet? 

Ik wens jullie prachtige huwelijksjaren toe, samen met jullie engeltje Jamie-Lynn, en laat over vijf jaar nog eens horen of jullie mijn huwelijkstip hebben opgevolgd!

Groetjes,

Marco