Danielle & Paul’s Droombruiloft!

09 September 2009

Danielle & Paul’s Droombruiloft!

Vandaag, op de unieke datum 09-09-09 zijn Daniëlle Compen en Paul van Poppel in de romantische Dakota-Lounge op Schiphol in de echt verbonden onder het toeziend oog van 101 gasten! Daniëlle en Paul wonnen immers uit 1698 stellen de Droombruiloft van Sky Radio 101 FM!

We moesten voor 7.00 ’s morgens al op Schiphol zijn, waar we begonnen met de soundcheck. Vervolgens liepen we het schema even door, maakte ik kennis met de Burgemeester van Haarlemmermeer, Theo Weterings.

Ik had Daniëlle en Paul al eerder ontmoet en door het gesprek wat we toen hielden kon ik een toespraak voorbereiden. Dat was nog best spannend, vond ik! Maar het bruidspaar reageerde heel enthousiast en ook de gasten leken te genieten. Na mijn toespraak nam de burgemeester het officiële deel voor zijn rekening. Ontroerd gaven Daniëlle en Paul elkaar het ja-woord in aanwezigheid van hun 101 gasten.

Na de ceremonie zong ik speciaal voor het bruidspaar het toepasselijke ‘Engel Van Mijn Hart’. Dit romantische liedje zegt eigenlijk alles wat je op zo’n dag wilt zeggen. Het zegt: Ik wil altijd bij je blijven en ik zal er altijd voor je zijn. Eigenlijk vergelijkbaar dus met wat Daniëlle en Paul kort daarvoor tijdens de ceremonie tegen elkaar zeiden. Daniëlle pinkte een paar traantjes weg, Paul kneep nog eens extra in haar hand. Heel mooi om te zien!

Na het uitbrengen van de toost met champagne, het aansnijden van de prachtige bruidstaart en de felicitaties van familie en vrienden, vertrok het dolgelukkige bruidspaar richting de gate. Hier stond het vliegtuig te wachten voor een geheel door Sky Radio verzorgde huwelijksreis naar Mauritius.

Het was een zeer bijzondere ochtend, waarvan ik blij ben dat ik er een klein onderdeel van mocht zijn!

Daniëlle en Paul, nogmaals mijn hartelijke felicitaties en ik wens jullie een prachtige huwelijksreis!

Groetjes & liefs,

Marco