De afgelopen dagen in persberichten…

27 March 2015

De afgelopen dagen in persberichten…

De afgelopen dagen heb ik in een ‘Symphonica in Rosso-rollercoaster’ gezeten waarvan ik nu eigenlijk nog niet weet waar het eindstation zich gaat bevinden, haha!  Op dit moment sluiten we #SIR af op 25 februari 2016 en dat is zo te gek!

Toen ik donderdagmorgen met de Ziggo Dome besprak of er misschien nog een extra datum beschikbaar was voor oktober of november 2015 had ik nooit kunnen verwachten dat we Symphonica in Rosso door zouden trekken naar februari 2016. Wat ik zeker niet verwacht had is dat we al maar liefst twee data in de verkoop hebben, 24 en 25 februari 2016!

De afgelopen dagen stonden voor mij niet alleen in het teken van Symphonica in Rosso, ook de pers besteedde de afgelopen dagen veel aandacht aan de concerten, aan de nieuwe plaat die ik aan het maken ben én aan de documentaire. Vanaf aanstaande zondag 29 maart zal deze 6-delige documentaire vanaf 22.30 uur bij RTL4 uitgezonden gaat worden. Met de pers en een aantal genodigden hebben we de eerste beelden bekeken en ik ben bijzonder trots op de documentaire die door Nathalie Toisuta en haar team gemaakt is.

Ik heb wat linkjes verzameld de afgelopen dagen en ik vond het leuk deze eens bij elkaar te zetten. Kijk en lees je mee wat er de afgelopen dagen allemaal in de pers verscheen?

De uitzending van RTL Late Night van afgelopen maandag kun je hier terugzien en in het radioprogramma van Edwin Evers vertelde ik graag meer over Symphonica in Rosso.

Novum, het AD, Omroep Gelderland, de Telegraaf, Spitsnieuws, de Gelderlander, en nogmaals de Telegraaf, je kon niet om me heen hoor, haha! Maar er is nog meer! Zo had ik bij RTL Boulevard een interview, publiceerde RTL Nieuws een bijzonder mooi interview met Nathalie Thielen, de voorzitster van mijn fanclub en tevens mijn rechterhand.
Bij de TelegraafRadio 538 en Blik op Nieuws kon je alles lezen en horen over het record dat ik in de Ziggo Dome ga verbreken met het aantal Symphonica in Rosso-concerten.

Shownieuws besteedde aandacht aan de concerten die al zo snel uitverkochten en Show.nl zette een serie foto’s van mij online van de afgelopen 25 jaar. Ik kan je vertellen dat ik niet met alle foto’s even blij ben, haha, maar wel leuk om terug te zien! Bij Show.nl kon je ook meer lezen over het record in de Ziggo Dome en op de internetpagina van Mojo, de organisator van de Symphonica-concerten, zie je een gaaf filmpje van de Ziggo Dome met hierop een commercial voor deze concerten.

Morgen verschijnt er bij de Telegraaf een speciale bijlage rondom mijn 25-jarig jubileum en de sneakpreview die ik hiervan heb gezien belooft iets heel moois! Ik voel me vereerd dat er zoveel aandacht rondom mijn persoontje en de concerten is en ik kan je vertellen dat deze dagen dan wel als een rollercoaster voelen, ik was nog lang niet van plan uit te stappen!

Groetjes,

Marco