De festival zomer van Marco Borsato!

08 June 2016

De festival zomer van Marco Borsato!

** PERSBERICHT **

De Festivalzomer van Marco Borsato

De lente is eindelijk begonnen, maar Marco Borsato is nu al bezig met de zomer. De zomer van 2016 staat in het teken van festivals. Marco Borsato treedt niet vaak op tijdens festivals maar deze zomer is hij op verschillende weides en andere locaties door het hele land te zien. Marco begint de festival zomer in Hoorn op 25 juni a.s. en hij eindigt zijn festivalreeks op LIVE on the BEACH in Scheveningen.  

Marco: “Ik ken menig theater, concertzaal en stadion van binnen en buiten, maar deze zomer gaan we onder de blote sterrenhemel spelen! Nederland en België heeft vele prachtige festivals en ik heb ontzettend veel zin om samen met mijn band outdoor op te treden.” 

Het jubileumjaar 2015 waarin Marco 25 jaar in het vak zat, heeft hij gevierd met het nieuwe album Evenwicht, maar liefst twaalf concerten in de Symphonica in Rosso serie, de aankondiging van de musical SKY en een uitgebreide documentaire die een goed beeld gaf van de afgelopen 25 jaar. 

Tevens heeft hij op enkele festivals in België opgetreden, wat duidelijk naar meer smaakte. Want de immer populaire artiest heeft enorm veel zin in een zinderende, muzikale zomer, vandaar de festival reeks. Bij festivals komt het publiek niet alleen voor een bepaalde artiest maar met name voor de ontspannend en uitgelaten sfeer, en ook de diversiteit van artiesten spreekt de bezoeker vaak aan.
Marco: “Het lijkt me een fantastische uitdaging om ook van deze shows een feest te maken en wellicht ook te spelen voor mensen die mij misschien alleen van de radio kennen.” 

Marco Borsato 
 

za. 25 juni Live in Hoorn, Hoorn www.liveinhoorn.nl
zo. 31 juli Suikerrock, Tienen, België http://suikerrock.tickoweb.be
za. 6 aug. Lokerse Feesten, Lokeren, België www.lokersefeesten.be
za. 13 aug. Woerdense VakantieWeek, Woerden www.vakantieweek.nl
do. 25 aug. Stöppelhaene, Raalte http://www.stoppelhaene.nl/tickets1
vr. 26 aug. Glemmer Beach, Lemmer http://www.glemmerbeach.nl/
za. 27 aug. Strandfestival ZAND, Almere http://www.strandfestivalzand.nl/tickets/
vr. 9 sept. Appelpop, Tiel www.appelpop.nl
za. 10 sept. LIVE on the BEACH, Scheveningen www.liveonthebeach.nl