De JAN op posterformaat winnen?

30 March 2011

De JAN op posterformaat winnen?

Deze maand staat in de JAN een interview met mij met daarbij fantastische foto’s die gemaakt zijn in Venetië, een plaats die me na aan het hart ligt.
Niet alleen het maken van de foto’s en het interview waren enorm leuk om te doen, zeker nu de JAN in de winkel ligt zie ik steeds weer hoe prachtig de reportage is geworden. 

Ik ben dan ook zeer trots op deze JAN en ik heb al zo ontzettend veel positieve reacties op deze reportage gekregen. Echt geweldig om die allemaal te zien en te lezen! In heel veel abri’s in het land hangt een poster met de voorkant van deze JAN en er is me al vaak gevraagd hoe men aan deze poster kan komen. Helaas zijn ze niet te koop maar het leuke is dat jij toch in het bezit kunt komen van deze poster. 

JAN heeft een facebookpagina welke je kunt vinden onder www.facebook.com/janmagazine. Op deze pagina kun je jouw foto of reactie plaatsen en anderen kunnen hierop stemmen door vind ik leuk aan te klikken. De foto of reactie met de meeste vind ik leuk-stemmen wint deze mooie abri-poster. Moedig je vrienden, familie, kennissen en collega’s dus vooral aan op jouw foto of reactie te stemmen want zo kun jij in het bezig komen van deze unieke poster!

Ik heb al veel foto’s van fans met de JAN gezien. Gebruik die foto en wie weet hang ik straks in abri-formaat aan jouw muur!

Groetjes,

Marco