De leukste filmpjes op YouTube!

01 April 2008

De leukste filmpjes op YouTube!

Sinds de komst van het internet zijn we allemaal een schat aan informatie rijker. Alles wat je wilt weten valt op het internet terug te vinden, mits je op de goede manier zoekt. Ik vertoef elke week meerdere uren op het net, en hoewel het meestal om werk gaat, kan ik ook erg genieten van sites zoals die van YouTube. De meest hilarische filmpjes vind je daar terug! De komende weken laat ik een paar van mijn favoriete filmpjes hier zien! Kijk, geniet en lach met me mee!

Deze cartoon sprak me meteen aan omdat ik mezelf er een beetje in herkende. Ik heb ook wel eens ruzie met een trainapparaat gehad, al viel de schade bij mij reuze mee. Ik had namelijk een trainingsdevice gekocht dat je spieren spant terwijl je gewoon zit. Ideaal voor in de auto dus, ik maak zoveel kilometers dat ik dacht dat ik dan wel tegelijkertijd kon trainen.

Toen ik hem thuis wilde proberen en hem aanzette bleek hij in de interval-stand te staan, iets wat ik niet door had.

‘Ik voel nog niks hoor!’ zei ik stoer tegen Leontine en zette hem op een hoger standje. En nóg een standje hoger, aangezien ik nog steeds niks merkte. Mijn buikspieren moesten wel erg getraind zijn dat ik er niets van voelde! Tot hij opeens aan de slag ging en ik dubbel sloeg van de kracht die dat apparaat af gaf! Ik smeekte Leontine om hulp, maar die lag half op de grond van het lachen…

Volgens mij is dit filmpje in ieder geval voor iedere sportschoolklant herkenbaar!

Groetjes,

Marco.